Szia. Nem örülök neki bevallom. Ezek a szintek már rázósak a kormányunk éjszaki döntései miatt. Jó lenne egy 80- 83 as szint. Félek ezeknek miatt a hírtelen bejelentések miatt.....Sok nyerőt Jelenleg már +3,5 (89,13 !!! )
Azért helyre raktam. Kérdés az, hogy a topik gazdák milyen jogkörrel rendelkeznek a fórum moderátor felé. Szerintem ennek is van szolgálati útja. Akár sokadik felfüggesztés, kitiltás topikból okán. Van rá példa. Érdeklődtem a részletekről, örülök, hogy megengedted nekem. Nyilván várom Coulthard vagy mások véleményét is.
Topikgazdák vannak és nem fórumgazdák, ha már a komolyságot citálod. Fórum a topikok összessége. Tehát arra próbáltál utalni, hogy a fórumot üzemeltető moderátor a topikgazdákat is szankcionálhatja. Tegnap erről írtam is írtam, ezt tudom. Kérdésem a topik gazdák jogkörét kérdezte. Megköszönöm neked, ha erre válaszólnál.
ugye ezt nem komolyan kérdezed? a teljes fórum moderátorát is kib@szhatja ha nem tetszik a munkája:))
Törölt felhasználó2023. 10. 13. 09:17
Coulthard csak tájékozódás okán kérdezem -és nem konkrét személyre vonatkoztatva - ,mint topik gazdaként van jogosultságod teljes fórumból kitiltani vagy csak az adott topikra vonatkozik a mandátumod?....Mi az üzemeltető erre vonatkozó szabályzata?
Törölt felhasználó2023. 10. 13. 09:09
Brent határidős decemberre 87,16 dollár, emelkedőben. Azonnali ára 87,6 jelenleg.
Törölt felhasználó2023. 10. 13. 09:07
Forgalom szokásosan nagyon alacsony, 2766 nyitóárral és 2762-2780 két oldal jelenleg
MOL tulajok normálisan