Édesanyám már régen nincs közöttünk, hiába emlegette.Kisstilű nem vagyok, igaz akciósan szeretek vásárolni mint pl ma a Lidiben, de van 3 kocsim.Az 1ik jó nagy.Igazi nemzeti konzervatív vagyok.Kövesse a Toka Clubbot s megismerheti az értékrendemet.Üdvözlettel:Toka Úr
Ezzel egyet kell hogy értsek..ez kivégezte az arfolyamot rendesen..ugy harcolunk itt 1800al mint ha uj atht akarna ütni a papir..semmi jot nem várok tőlük ez utan se túl nagy az egó hogy majd ő akkor is megmutatja..nem tudom mikor lesz ez jobb mert sok kisbüfit is lenullázott majdnem aki 3 4 4,5k vette ezt meg..
Lőri nem első számú közellenség!Itt a Boni és Klájd most az a Jászai meg a 4IG!2éve napi 6x minimum elmondta,hogy megszopatja a céget!Úgyhogy kábé 1000x elhangzott!Aki ma is nézte a parlamentet,és eddig esetleg nem tudta felfogni,annak ma remélem leesett,hogy ide 1ft-ot nem fognak ezek a faszok adni!Ha van benne része az államnak,ha nem,célkeresztbe van a cég,nem a pénzadás a téma!Árvákról,meg klimákról,meg ilyenekről ordibáltak!Nem értem komolyan,hogy ezen mi a furcsa,elmondta magyarul a magyar ikszelés előtt is,meg utána is,nem zsákbamacskát árult.
Uraim és Hölgyeim! Javaslom visszatérni a részvényekkel kapcsolatos diskurzusra.Ha egymás nyakának esnek azzal csak mások malmára hajtják a vizet. Gondoljanak a görög mitológiából ismert Erisz almájának történetére…
A foglalkoztatást baromira nem az határozza meg hogy ki a cég tulajdonosa, hosszabb távon az számít, hogy van-e elég beruházás és piaci kereslet. Különösen nem számít egy olyan ember semmit ezekben a cégbirodalmakban, aki egy szimpla stróman, és egy trafikot nem tudna önállóan elvezetni, ahogy a megszólalásai színvonalából kiviláglik. Egy összetett, értelmes mondat nem hagyta el még a száját. Bezárja a cégeket, azok helyett másik jönni nem fog? Mi van? 😀 Ezt miből számolta ki? Piacgazdaságban nem jön másik cég?
Reggeli forgalomból nem láttam erős emelkedést. Ahhoz a napi forgalomnak legalább 400 millió HUF-nak kell lennie. Elmúlt két hónap megfigyelése. Ilyen forgalom mellett mesterségesen történik az ár beállítása…
Lőlőnek van elég tőkéje megtartani. Nagyon drukkolok neki! Lehet megszedte magát, de mellette nagyon sok családnak és embernek adott munkát! Amit ismét nem ért a sok agyatlan, hogy ha ő bezárja a cégeket, azok helyett másik nem fog jönni.
Ma az egész magyar tőzsdén esés volt. A hétvégén újra a fegyvereké volt a szó a Közel-Keleten. A békemegállapodás emiatt tolódik, ez vetült ki a mai tőzsdei hangulatra. Ehhez képest a 4iG ma minimálisan esett és visszakapaszkodott 1800 fölé. A színházban sem látjuk, hogy mi megy a színfalak mögött…
Láttátok az Opust. Zárás előtti utolsó kötés 341-en volt, zárásban felrántották 358-ra egy közel 30.000 darabos vétellel. Az Opus közel sem olyan nemzetközi beágyazottságú cég, mint a 4ig, ott még sincs akkora para mint itt, pedig Lölő a főellenség,
A támogatottság egy dolog, az hogy merre viszi az országot, az meg egy másik. Mert ha az elképzelt irány mégsem arra vezeti az országot, mint ahogy a választók többsége gondolja hogy tart, akkor a felismerés után megcsappan a többség. Rosszabb esetben pont a saját választói fognak a leghangosabban tiltakozni a személye ellen.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.