Mindenre is van pénz. Saját részvényekre miért nincs??? Vezetőség miért alszik? Van felhatalmazás. Mire várnak? Talán drágábban majd jobban megéri venni? Totál érthetetlen ez most. Kéne a spekik felé 1 kis megnyugtatás, hogy figyeljetek, nyugodjatok meg, mert olcsó a részvény és még a cég is veszi, pedig kell a pénz újabb beruházásokra is. Vezérek egyenként több 100millát vágtak zsebre tisztán, de a nyerőböl 1db részvényt nem vettek. Pedig a fizujuk jó. Többen több 100millát keresnek évente. 3400ért a cég szerint megérte venni, most kicsivel 2000 felett meg nem??? NORMÁLIS? ez a vezetői gondolkodás? Nem szoktam a vezéreket szidni, de ezt most nem értem, persze lehet én vagyok a hülye. 2214ft és 278milla
Ezek a kapcsolatok majd valószínű a 4Igén keresztül bővülnek :D . Na kérem 1 kis reklám :DA One Magyarország 2026. június 1-jétől két éven át a magyar férfi A-válogatott távközlési főszponzoraként támogatja a Magyar Labdarúgó Szövetséget és a nemzeti csapatot. Az együttműködés újabb fontos mérföldkő a One sportszponzorációs stratégiájában: a vállalat a Nemzeti Tizenegy főszponzoraként a magyar labdarúgás fejlődését és népszerűsítését támogatja, erősítve a szurkolók és a válogatott közötti összetartozás élményét, előtérbe helyezve a sportág közösségformáló erejét és a futballközösség számára értékteremtő kezdeményezéseket. „A labdarúgás támogatása nekünk hit a hazai tehetségekben, a fejlődés lehetőségében és abban, hogy a közös célok képesek kiemelkedő teljesítményeket létrehozni. Véleményem szerint a futball kiemelkedő ereje abban rejlik, hogy képes közös élményeket és hatalmas érzelmeket teremteni, illetve pozitív energiákat mozgósítani – ehhez kapcsolódni egy vállalat számára pedig egyszerre felelősség és lehetőség. A One egy olyan márka, amely emberközpontú szemléletével közösségeket köt össze, embereket hoz közelebb egymáshoz, és ebben a magyar válogatott kiemelt szerepet tölt be. A válogatott nemcsak sportteljesítményt vagy közös élményt jelent, hanem a nemzeti összetartozás és nemzeti büszkeség egyik szimbóluma.” – mondta Bányai Tamás, a One Magyarország vezérigazgatója az együttműködés kapcsán.A megállapodás részeként a One Magyarország hivatalos lógója megjelenik a válogatott sportruházatán, továbbá a távközlési szolgáltató reklámjai és hirdetései minden kapcsolódó kommunikációs és marketingfelületen megtalálhatók majd. A szurkolók első alkalommal a holnapi Magyarország–Finnország válogatott mérkőzésen találkozhatnak az One Magyarország és az MLSZ együttműködésének elemeivel. 2228ft
és vajon ez a sortos miért pont ezt a részvényt nézte ki ? Vagyis 1-2 ember miatt szívünk itt Hónapok óta ? OK persze így is lehet keresni de azért nem túl befektetői gondolkodással . Inkább 1 év alatt lenne egy masszív stabil emelkedés
Én is sokáig ezt hittem. Az elmúlt 4 kgy-ből 3x láttam a részvénykönyvet, és ez felül írta ezt a teóriát, sajnos. Itt szvsz egy speka shortos tolja lefelé, akinek semmi sem drága, mert az ügyfelei pénzével játszik. Ha bukik, majd a többi részvény kisimitja a veszteségét. Valóban itt a cégnek kellene elkezdeni venni, máris eltakarodna a shortos, mert onnan kezdve tuti bukta. Rice, ott a pont!
Szerintem fél éve gyűjti valakik tudatosan . Valakinek a valakije . Ezért tartják alacsony áron . Majd ők egyben eladják a cégnek . Vagy lesz egy olyan mint tavaly volt és valaki nagyon nagyot fog szakítani .
Ezen a pénzen több mint 16millió db saját részvényt tudtak volna venni :D Az, hogy legalább napi 20edb-okat miért nem vesznek olcsón 1-2 hónapig, az számomra érthetetlen. Ezen az árfolyamon most 400edb részvényt 1milliárd alatti költséggel tudnának begyűjteni. Szóvá is tettem Fekete Péternek a közgyűlés után. Mondta, hogy majd megbeszélik. Mondjuk nem értem mit kell megbeszélni. 3400 felett vettek idén, most feléért nem. Ez érhetetlen és megmagyarázhatatlan. Mindenki veszi a részvényeit. Telekom újabb csúcsokon is gyűjti, 4IG pedig akkor sem ha alulárazott. Persze, hogy sok ijedt kicsi eldobálja. Lehet ez a cél és valaki cégközeli gyűjti??? Ha a cég venné a saját részvényeket már 3000ft-on lennénk és nem esett volna 1600ra az árfolyam. Miért nem jó a cégnek, ha kisebb ingások vannak az árfolyamban?? Nagy befektetők is jobban szeretik a stabilabb árfolyamokat. Lehetetlen, hogy ezt a cégnél ne tudnák. Kicsit szándékosan keverik a szart szvsz. Eddig nyugodtak a NER cégek: https://telex.hu/gazdasag/2026/06/04/ner-elit-meszaros-lorinc-tiborcz-istvan-garancsi-istvan-osztalek-profitItt Cégháló informatikában 4IGét nem is látom, csak jászait említik meg. https://atlatszo.hu/kozpenz/2026/06/04/kritikus-feladatokat-ellato-vallalkozasok-informatikai-sebezhetosegeire-lathatnak-ra-ner-kozeli-cegek/ 2240ft és 253milla
Szerintem önmagában komoly hír, hogy a 4iG a legnagyobb európai befektetője az Axiom Spacenak Nekem az is megdobogtatja a patrióta szívem, hogy innen a Kárpát medencéből (tehát az USA-ból nézve = rest of nowhere) van egy cég, aki veszi a bátorságot és befektetőként beszállt az új NASA-ba :) Szerintem ez utóbbi a nem semmi!
Románia az EU SAFE programjából összesen 16,68 milliárd euró hitelkerethez jutott. A hitel mintegy 4,2 milliárd euróját nemzeti közlekedési infrastruktúrára, a többit védelmi és biztonsági beruházásokra fordítják (12,48 milliárd euró). Ebből 5,7 milliárd euró (közel fele) értékű szerződést írt alá a Rheinmetall-al . Minden szépen le van osztva a német iparnak. Szvsz a mi SAFE hitelünkél is ugyan ez lesz a helyzet, Russzin legfeljebb a közlekedési infrastruktúrára leadott terveket módosíthatja…. a védelmi beruházásokat aligha…..különben nem adják ide….Hajrá 4iG! Orbán: 5000 vs MP: 2258 - állami vagyonvesztés -310mrd.
Itt csak idő kérdése, hogy mikor indul meg!Látni a jövőt, üzletpolitikát, terjeszkedést és a volument is.Ami most bizonytalanságot okoz vagy generál az a politikai kitettség. Lássuk be igy nem maradhat. Ezt MP. is tudja. Húzhatja a kormány, nem beszél róla de közeleg az idő amikor kell majd beszélni és döntéseket hozni. A piszkos anyagiak és az érdek majd helyre tesz mindent. Augusztusig mindenképpen! Addig sajna mazsolázunk csak és örülünk egy-egy felfelé emelkedésnek. Türelem! Buffett szavaiból idézve. A tőzsde az nem más mint "amikor a türelmes ember elveszi a türelmetlenektől a pénzt"
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.