Közgyűlésre megyünk! Azt a show-t azért megnézném, hogy eljön és feláll... de szerintem fontosabb dolgai vannak ennél minthogy bohócot csináljon magából.
A 4iG elnöke a látogatást követően hangsúlyozta: „Az Egyesült Arab Emírségekkel fennálló partnerségeink rendkívül fontosak befektetési, üzleti és stratégiai szempontból, különösen a különböző technológiai szektorokban, ahol jelentős lehetőségeket látunk a jövőbeli növekedésre és innovációra.”
JG menesztése sz abszolút nem áll fenn. Miért is? JG hozta létre ezt a sok szerzodést és sz jo munkát végez. MP avval az egy darab részvényével, ha ez igaz, beulhet a 30-ai kozgyulésre és ennyi.
Az államkasszát MP uresen fogja találni, sot egy oriási lyuk is van benne, mert az ado bevételek csokkenek. Tehát alaveto érdeke lesz a gazdaságot minél hamarább felpergetni. Es erre a legegyszerubb elhozni a SAFE pénzt és a tobbi EU pénzt. Sokat nem fog szarakodni a SAFE-el, mert minek is és lesz mit felmutatni a választoknak. Sz a leheto leggyorsabban amit csak lehet az EU-bol hazahoz.
Ezt az evet ki kell majd ulni szerintem. De most mp talan nem annyira ostoba, hogy arabokkal + usaval es nemetekkel osszerugjon. Itt az alku targya szerintem JG menesztese lesz, de szerintem nem akarja azert konnyen kiengedni ezt a ceget a kezebol. Ha megtudnak egyezni akkor jo lenne, de a kes a nyakan vegig ott lehet es negy ev alatt bedaralhatjak. Kivancsi vagyok, mert sok a "ha", remeljuk a legjobbakat. Tegnapi delta-opus-4ig felbeszelesre csak mi nem mozdultunk.
MP és szakminisztere persze hogy megnézik az Orbánnal beadott SAFE programot. Az lenne a baj, ha nem néznék meg. Hogy ez igényel egy kis idot az természetes. Lehet hogy itt-ott valamit változtatnak rajta, de a lényeg sz az, hogy MP is megpályáza a pénzt mert ez lesz az MP kormány érdeke is. JG az Emirátusokban tárgyal, ures kézzel nem jon vissza. Ma már az árfolyam is felmehetne.
Valószínűleg erről már az vezetést is informálta. Nem a saját szakállára tette. A néma fejbiccentést előzetesen megkaphatta rá. Senkinek nem érdekeke a lefejezés.
Ööö... hát nem tudom, hogy Berki tényleg az a nagy, rutinos tőkebefektető, akinek a szavára gondolkodás nélkül adni lehet. Az eddigi teljesítménye a Deltának nem igazán támasztja ezt alá. Sőt, a fejlesztésekhez szükséges pénzt rendre kilapátolta eddig a nagytulajdonos. Viszont a cikk megjelenése után szép speka felhúzás volt +24%-kal, mindössze 131 milliós forgalommal. Mintha láttam volna ilyet nemrég, amikor 80 fölé húzták és egy héten belül visszaeresztett 50-re...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.