Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 12:01
Előzmény: #88098  nyereg
Ha figyelmesten olvastál a múltban, akkor tudhatnád, hogy most is van. Nem annyi mint amit eladtam nyilván, de most is van. 
Es a tegnapi öntés ota mind a 2200 db mínuszol.
Szóval nekem is fáj, mivel nem tét és súly nélkül írogatok.
Ha megnézed az emelkedést 800 ról 4965re az 4165. TA szerint ilyen emelkedés utan teljesen reális, hogy 70%-ot vissza fog adni. A november óta tartó csorgas erős lefelé trend. Emiat a 80% se kizárt. Ha ezekkel matekolsz, akkor elso esetben 2000 a fordulo, a masodik esetben 1700 kornyéke. Eddig farkasfű elemezte ki a legjobban a múltban, és ott vagyunk. Tetszik vagy sem de ott vagyunk, neki volt igaza.
Kawaszabi77 szombat, 12:00
Előzmény: #88095  sprint53
Köszönöm!Nagy beteg anyukám is,úgyhogy ott is gond van..
nyereg
nyereg szombat, 11:48
Előzmény: #88097  Nemtommilesz
nézd annak semmi értelme h te aki eladtad, meg aki még eladta tét és súly nélkül írogat ilyeneket ide azoknak akik még nem adták el, egyszerűen mélyen inkorrekt pl azért mert te sem látod a jövőt és még ragozhatnám....mi van ha eladja a beírásodra és nem lesz igazad....azt te se tudhatod h mi jászaiék szándéka, van e fordítási szándékuk? Mi van ha van?
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 11:36
Előzmény: #88094  1791akipoV
Nem akarlak elkeseríteni de sz@r van. Ezt a hype felvitte, az okos pénz régen kiment. Maradtak a reménykedő "fordulnia kell " beragadtak, akik előbb utóbb bukó realizálásával kilépnek. Ennek pár évre rotty.
Audax1 szombat, 11:36
Előzmény: #88092  Kawaszabi77
Jó egészséget, boldog szülinapot Édesanyádnak! A rokkantság nem egy áldás, engem is kísért néhány hónappal ezelőtt, de szerencsére a 4iG papír kisegített és a tavalyi menetelés erdeményeként ki tudtam fizetni a 4,5 millás maszek műtét árát (csípőprotézis). Az állami kórház 2027 őszén tudott volna fogadni, de akkorra már biztos, hogy kerekesszékbe kerültem volna. Most karácsonykor már rettenetes fájdalmaim voltak, a decemberi 4iG közgyűlésről alig bírtam hazajönni, 27 őszéig nem bírtam volna ki. Most tanulok újra járni -  a mankót műtét után 2 héttel elhagytam és már próbáltam autót vezetni. Talán visszjön a korábbi állapotom, mert igazad van jócskán 70 plusszosan 3-4 mai srácon is túlteszek, ha visszajön a régi énem, de azért a behívót már ne nekem küldjék!:))) Voltam 737 napig katona a hetvenes évek elején, elég volt!
sprint53 szombat, 11:11
Előzmény: #88092  Kawaszabi77
Hosszú, egészséget életet kívánok Édesanyádnak, születésnapján !
1791akipoV szombat, 10:57
Előzmény: #87655  Zno
Szia Zno! Hogy látod most? Egyre nehezebben bírom... Hova mehet még? Farkasfu szerint 3050 alá "nem mehet" és van egy erős támasz 2670-en... Ebben biztos nem volt benne az iráni cirkusz ilyen szinten. 2026.02.17-én 2850-es minimumnál szólalt meg Jászai.
Kawaszabi77 szombat, 10:50
Előzmény: #88091  sprint53
Tudom!!!!🤣😂👍
Kawaszabi77 szombat, 10:50
Előzmény: #88087  Audax1
Én rokkant vagyok 8 éve!A tokatábornokék se engem fognak megcélozni ha rántás lesz,2 centi vérröggel az agyamba!Meg már 50 leszek én is,úgyhogy lassan ki is megyek a divatból!Bár ha azt nézzük,hogy az ukriknál is befogtak egy törpét,a múltkor meg egy púpos-agyvérzésest vittek el,akkor mi se vagyunk még biztonságba!!Meg szerintem Te is 70 plusszosan 8-10 mai 30 évessel felérsz még fizikailag is lehet,de agyilag biztos!!Szép napot mindenkinek!Én elmegyek a patikába,kiváltom az orvosságaimat,azt felmegyek anyukámhoz ma 70 éves!!🍾🥂
sprint53 szombat, 10:43
Előzmény: #88084  Kawaszabi77
Szabikám ! Nem kiöregedtünk, hanem meg ! :)  De azért még fel tudnám emelni a csúzlit, ha kell ! :)
sprint53 szombat, 10:41
Előzmény: #88087  Audax1
:)  Nem vagy egyedül... ! :)
Ecpec
Ecpec szombat, 09:58
Előzmény: #88078  BigD21
Tényleg nem kötözködésből ,de 10,11% - os közkéznél miért bíztok itt egy több év múlva bekövetkező fényes jövőben? 
Inkább a manipulált kereskedést kéne minél több képernyőfotóval bizonyítani egy későbbi perközösség bizonyítékaihoz és már most keresni egymást ehhez!
Audax1 szombat, 09:55
Előzmény: #88086  Ahham
Nem, nem én már túl vagyok azon, hogy ámítsam magam. A legyártott fegyer egy részét persze, hogy el kell adni, hiszen más, mások is készül(nek) a háborúra és a gyártónak jól jön a bevétel. Pl. te is, és én is és itt a fórumon mindenki elégedettségére jól jön, ha el tudják adni mert nőhet a 4iG bevétele, ami itt a papíron is érezhető lesz, aminek te is örülni fogsz.
Audax1 szombat, 09:50
Előzmény: #88084  Kawaszabi77
Kijózanítalak Szabi! Ha arra kerül a sor, akkor  megelőzően sem Honoluluba, sem Copacabanara nem indulnak repülőgépek, tehát már most el kell utaznod oda, ha meg akarod úszni dolgot. Különben pedig te is és a fiad is "be lesztek rántva", ahogy a nagytudású katona mondta. Téged, ha még nem múltál el 60, még az olyan fiatalokra is te fogsz vigyázni a seregben mint akiket a leírásodban jellemeztél, mert abban igazad van, hogy ők önmagukra sem képesek vigyázni. Erre a helyzetre számítani kell, sajnos. Szerncsére én már nem jöhetek szóba, mert 70 is bőven elmúltam, lehet én vagyok itt az egész fórumon a legkorosabb.
Ahham szombat, 09:48
Előzmény: #88082  Audax1
...ezzel csak ámítjátok magatokat. Nyilván a legyartott fegyvert el is kell adni, újra és újra és újra, h minél jobban pörögjön a fegyvergyár. Ehhez meg háború kell. Úh mese habbal...
Atti67 szombat, 09:43
Előzmény: #88083  Rellim
A cég növekedési pályán van. Április 30-án közgyűlés,május 29-én I negyedéves jelentés.Lezajlanak a választások,Trump is már a háború végéről beszél.Jó lesz ez.Továbbra is tartom a 3500-as várakozásomat a közgyűlés utáni időszaktól.             
Kawaszabi77 szombat, 09:23
Előzmény: #88081  Ahham
Ha békét akarsz készüjj a háborúra!Csak egy fontos alapkérdést nem tett fel még senki,pedig fontos!Ki fog harcolni?????De ezt már kitárgyaltuk párszor,aki itt volt régen is,emlékszik!Szerintem ezek a fiatalok,akik itt húzzak-vonják a kutyákat a játszótérre,85 pirszing,tetkó,red bull+cigi legyen,ájfon 14es,meg mit tudom én,nagyon nem a gyilkolàs mesterei lesznek!Egy pofont nem kapott életébe egyik se!Apám meg sprint53 már kiöregedtek,én meg a fiam elhúzunk Honoluluba,vagy a Copacabanara ha bármi lesz,azt a fűszoknyás csajok hozzák nekünk a mangót összevágva,meg a pinyákoládát!Akkor ki marad harcolni?Mert aki 46 évnél fiatalabb az puskát se látott életébe se,az biztos!De nem is kell majd harcolni,mert lekapcsolják a netet egy napra,fele öngyilkos lesz,ha nem tud posztolni valamit!Itt tartunk jelenleg!Láttátok tegnap mi sár van a lövészárokba jelenleg az ukrán fronton?Meg mikor a törpét is elviszik már,meg a pupost,mert a többiek elfogytak?Jelenleg ott tartanak!
Rellim
Rellim szombat, 09:21
Szép összefoglaló, köszönöm!
Sajnos azon a tényen azonban nem változtat, hogy rohadt szarul fektettem be, egy lófasz cégbe, és minden kereskedési hibát, amit el lehet követni, elkövettem.
Nem lett volna szabad hinni, hogy majd fordul 4000-nél, majd fordul 3500-nál, vagy hogy majd a 3000 megfogja. Kár hinni abba, hogy sokat ér a cég. Dobni kellett volna a legelején, ahogy lefordult. Mert ez egy olyan papír, amit tartani nem érdemes, csak akkor, ha a padlón veszed.
Persze, lehet benne szép emelkedés. Kérdés, hogy honnan? Ha majd 1500-ról két éven belül dupláz, az egy szép teljesítmény! De a 4500-tól még akkor is messze van! Ilyen rally, mint volt, többet nem lesz.
2-3 év alatt visszamászhat 4000-ig. Sovány vígasz azoknak, akik ott, vagy felette vették...
A tény az az, hogy 2940. ...és még mindig lefelé megyünk. 
Audax1 szombat, 08:50
Előzmény: #88081  Ahham
Nem hallottad még: Ha békét akarsz készülj a háborúra! Sohasem volt igazabb jelentése ennek a hasonlatanak, mit ma!
Ahham szombat, 07:41
Köszönjük!
OFF:
...és ilyen komoly fegyvergyártási potenciállal még mindig elhisszük, h a magyar kormány békepárti....  :D

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek