Teljesen jogos. 2027-re eszkalálódhat egy hasonló válság, ha a hitelek is elkezdenek bedőlni a fizetés elmaradások miatt. Az energia árak elszabadulása visszaveti az ipart, mezőgazdaságot és ezáltal a kereskedelmet is. Világszintű válság alakulhat ki, hiszen jelenleg nem csak EU de Ázsia is burtál értintett. India, Pakisztán, Banglades ha elesik, akkor pl a textilipar összezuhan. EU-ban nem csak a natív gyártás, de a kínai betelepült sorok is leállhatnak. Árufuvarozás totál földre kerülhet. Nem látom szépnek a jövőt, sztem most olyan a helyzet, mint a Balatonon, amikor már látod hogy Bogláron szakad az eső, de te még Révfülöpön beugrasz úszni egyet. Mert miért ne.
Ha a szoros heteken belül nem nyílik meg, Trump hazárdírozása globális recessziót eredményezhet, a 2008-ashoz hasonlót. Ez senkit nem rettent el vagy ad pesszimizmusra okot? Lehet velem van a baj, nézegetem, hogy minden milyen jó olcsó, de nem merek belevenni...
Szerintem ahhoz kepest ami a vilagban hirtelen lett + 26os valasztasok es minden mas is, nagyon jok vagyunk. Erdemi elmozdulas aprilis 13 hetfotol. :) Igy is szepen tartja magat. Kitartast!
Viktor Orbán exclusive: Én nem leszek meglepődve, ha a Mester lesz a 4iG-nek egyik elnöke! Ne sírjunk, lesznek derűsebb idők! @Rellim több tíz m-val ülök minuszban, jó lesz ez, várjuk ki! Most sírhatnékom van, de nem nyitom meg a számlát! ERŐT ÉS KITARTÁST!!!
Ha a Markers 6-ra gondolsz, én január óta használom. Nagyon jól személyre szabható, sok mindent tud. Negyed évre fizettem elő, most fogom meghosszabbítani. Figyelésre, elemzésre használom, kötéseket a banki rendszerben csinálom, de azt máshol tudtommal nem is lehet. Pár hete volt vele néhány napig gondom, nehezen tudott bejelentkezni, de valószínű azárt volt, mert több eszközön voltam egyszerre bejelentkezve. Csak ajánlani tudom.
Persze, sok minden lehet a tarsolyban, de sajnos, az árfolyamot ez teljesen hidegen hagyja. Pont mint az eddigi hírek! A reggeli 3% körüli pluszból 0.49% maradt. Műszak végére megint mínuszos lesz. Szánalmas. Tényleg csak esni tud ... R: 3065 ft.
Nem tudhatjuk, a hírektől függ minden. Pl.: lezárul a 100 milliós USD Axiom Space befektetés, március 31-ig ígérték a második részlet kifizetését, de jöhet hír a SAFE hitelről is, ami szintén jó hír lehet, ha jóváhagyják. Aztán ki tudja, hogy mi van még a tarsolyukban ....
Ez is egy teljesen jó poszt. Így nem koptatom a billentyűzetet nagyon :) +lentebb valaki írta, hogy osztalék is várható jövőre... Aki mint én 3500-3600 körül lépett be van két lehetőség mint ahogy kawaszabi is írta: 1, kiszállni kis bukoval és túléled, lenyeled (én teszem hozzá, még most venni osztalékpapírt és május végére igen közel a nullán van az ember.) 2, kivárni mint amit itt otp is ír valószínübb a fel (de bizonytalanabb is szerintem) ...ha már 4ig-ben ez a pénz sok gondolkodás után (én) az utóbbi opció mellett fogok dönteni...még ha minden nap fel is teszem a kérdést, hogy helyes-e... Aki meg 4000 fölött az kénytelen kivárni... (mert annyi bukót visszakereskedni nullára, ahhoz rengeteg idő kell...)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.