Legjobb módszer nincs, így amit javaslok, nem biztos, hogy Nektek is jó lesz. Több évtizeddel ezelőtt - számos könyvet elolvasva (André Kostolany, Jesse Livermore, mostaniak közük: Bence Balázs stb.) kezdtem a tőzsdézést. Kisebb összegekkel, általában napíztam. Váltakozó sikerrel ment is a dolog, talán elégedett is voltam. Ha buktam, - miután kis összeg volt - nem fájt. Aztán rájöttem, hogy a kisösszegű kereskedéssel nem lehet igazán pénzt keresni, emeltem a tétet. Buktam is sokat. Ennek okát abban láttam, - írtam is erről más témában egy könyvet - hogy szabadon dönteni csak félelem nélkül lehet. Tehát, amikor nagyobb összegekkel kereskedtem, a félelem sokszor megakadályozott abban, hogy a gondolt jó döntést meghozzam.
A Demo -val történő kereskedésnél éppen a legfontosabb tényező marad ki: a félelemérzet, így igazán nem fog tudni jól megtanulni kereskedni.
Ha szabad én azt javaslom, hogy kis összeggel kereskedjen, érezze a döntésének súlyát! Amikor úgy látja, hogy bizonyos dolgokat megismert pl. a short - és long kereskedés lényege ezek kapcsolata, stb. akkor emelheti a tétet, csak nagyon óvatosan, mert tuti a tőzsdén nincs!
Sok sikert kívánok ismeretlenül is Nektek!
A Demo -val történő kereskedésnél éppen a legfontosabb tényező marad ki: a félelemérzet, így igazán nem fog tudni jól megtanulni kereskedni.
Ha szabad én azt javaslom, hogy kis összeggel kereskedjen, érezze a döntésének súlyát! Amikor úgy látja, hogy bizonyos dolgokat megismert pl. a short - és long kereskedés lényege ezek kapcsolata, stb. akkor emelheti a tétet, csak nagyon óvatosan, mert tuti a tőzsdén nincs!
Sok sikert kívánok ismeretlenül is Nektek!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.