Direkt figyeltem most híreket. Bemondta, hogy hadi ipari megbeszélések is lesznek. Biztos ott lesz Jászai, de ő külön utakon jár többnire. Nem utazik együtt általában kormánytagokkal.
Nincs talán. https://index.hu/kulfold/2025/11/06/orban-viktor-egyesult-allamok-donald-trump-washington-haboru-gazdasag-energetika-bekecsucs/ Ám ez nem jelent még semmit. Logikusan első körbe azt gondolnám, hogy itt az energiaellátásunkért mennek és azért cserébe valami zsíros üzletet kell ajánlanunk az amcsiknak. Trump jó üzletember. Csak jó üzletért cserébe lehet vele alkupoziciót kialakítani. Nem a magyar cégek fognak nagyot profitálni ebből. Spekik erre slapozva húzták fel. (Héten ezért nem mertem belevenni.) Vagy lehet csak túl pesszimistán gondolom és a spekiknek lesz igazuk, mert Trump is szemet vetett az EU védelmi kiadadásaira, amiből közősen profitálhatnánk és az hétfőn már 5, kedden már 6-ot jelentene. Érti aki érti.
A rések a legkevésbé értékelhetőek. Van hogy pár év múlva vagy soha nem töltik be! Egy mozgóátlaghoz, fibonaccihoz viszonyítva meg se kéne említeni! Sokszor az erőt képviselik emelkedésben! Semmi kötelező érvényű dolog nincs rá! Én ezen nem aggódnék! Rengetegen fognak még csatlakozni ma is ide! Richtert látványosan mesterségesen tartják 10000 felett. Ezt nem lehet tartósan fenntartani! Szerintem! Meglátjuk. Délután onnan is várok egy hullámot. Saját meglátásom szerint. De ez egy megérzés! Illetve hírek is várható azért tőlünk is. Szóval jó ez a szép emelkedés, nem kell elszakadjon a cérna. Délután szerintem úgy is nagyobb lesz az emelkedés!
nagyon érdekes kereskedése van a 4ignek, figyelem, megvesznek 50 ezret 4350-en és utána mégis képesek alá nyomni, bármiáron megcsinálják a napi minimum 50 pont játékaikat, nem tudom kik irányítják a kereskedést alapvetően, de nagyon ugyesek
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.