Jó reggelt mindenkinek!Őszinte leszek,én most ébredtem fel!Üzenem a pompomnak hogy 6-800-as belépővel ezt is meg tudom csinálni,10% esés után is!Ennyire voltam ideges!Jó,hogy nem erre a majomra hallgattam annó,most kutyagoltam volna reggel fél 6kor ki a kábelgyárba az ipari parkba kábé!Azt mikor hullafáradtan hazaesnék,tudnám olvasni:4500 a 4IG,5x-özött 1év alatt,de csőd lesz,mindenki meneküljön ezerrel!Igen kellemetlen ez a 4500->3550,mondjam meg nekem hány tízmillió bukta lenne egy ilyen visszaesés?Tök mindegy,ilyen is van!Ilyen a tőzsde!Nem csak játék és mese,meg napi 10-20% emelkedés minden nap!
Korrekt, valószínűleg sokan követtek ma, ahogy az esti hangulatot láttam a fórumon! Én továbbra is tartom! Azt gondolom, elégedetten nézhetsz vissza a 4IG kereskedésedre! További sikereket!
Eladtam mindent 4045 ön. Köszönöm a segítséget amit eddig kaptam tőletek . A tegnapi szőnyegkihúzás/borítás csúnya volt, egyelőre ennyi nekem elég. 1055-4045 . szerintem nem rossz. Sok sikert mindenkinek!!
Sokan kérdezték, hogy mi értelme volt a nagy pakk eladásának egyben. Miért borították a piacra? Az én véleményem az, hogy a nagy borítás miatt, nagy esés alakult ki. Így a betett stoppok is aktiválódtak, ami tovább segítette az esést és nyomta lefelé az árfolyamot. Utána a beijedt kicsik adták és a többség nem mert venni, csak nézte a csapkodást. Ma szintén sokan eladóira álltak, mert féltek a további eséstől. Itt 4e körül, most újra sok eladó előbujt. A megoldás szerintem az, hogy rengeteg eladó lett és gyakorlatilag nagyon sok papírt lehetett begyűjteni és még mindig lehet, mintha vitték volna feljebb 4500 fölé az árfolyamot. Gyakorlatilag a gyűjtés árfolyamát vitték lejjebb. Ha ma itt marad 4000 körül az már jó, mert a 4 nap szünet miatt sokan paráznak. Hétfőtől pedig mehetnénk újra feljebb és szvsz. 1-2 hét és újabb csúcsokon leszünk. 4060ft és 1396 Napi átlag 4000ft környéke, tegnap magasabb volt!
ez valami fenomenális volt, amit tegnap leműveltek a brokik. Mindenki várta a korrekciót már, csak nem jött, majd adtak egy triggert, kiszedték az esetleges STOPokat, és még a piaci pánik eladások is lenyomták az árat. Nagyságrendileg elindíthatták a lejtmenetet pár száz millával, és -20, -10 százalékban felszippantottak milliárdokat. No ez nagyon profi, tankönyvi példa. Innen is gratulálok nekik. Most éljük a korrekció korrekcióját, kicsit gyűjtenek még, aztán ahogy kihullott a sok speka, folytatódhat a gyűjtés fentebb A HÍRig.
Ahogyan rice is mondta kezd bearazodni a reszveny. Az elmult hetek vetelei mogott kulfoldi intezmenyiek allnak. Igen lesz korrekcio tobbszor is viszont nem 4k lesz a vegallomas👌szvsz.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.