A 4IG fórumon tudjuk, hogy semmi, teljesen más a 2 cég jövőképe. Viszont a felületes befektető úgy nézi, hogy mindkettő telko cég. Észrevettem, hogy a 4IG árfolyama rendszeresen húzza magával a Telekom árfolyamát, erre a spekik is rájátszanak rendesen. Ebből a Telekomnál lesz egy nagy ébredés, de ez nem a mi bajunk lesz :)
Az "egyik legnagyobb emelkedés azért tnem igaz, de 1700-nak illene meglenni záróban. OPUS,OTP,RICHTER, APP, DH, ANY,stb,stb...jóval nagyobb pluszban van, e svan sok hasonló mértékű. Hajrá!
Sokan türelmetlenkednek. Emelkedtünk tegnap is, ma pedig az egyik legnagyobb emelkedésben van a papír a BÉTen. Nem kell türelmetlenkedni. Nem lehet mindig 5-10%-okokat emelkedni. Pihenni is kell. 3 hónapja még 800 volt az árfolyam, 2 hónapja 900 felett kicsivel, 1 hónapja 1400 volt. Nagyon jó az irány és az emelkedés gyorsasága is!!! 1690ft és 164milla
Negyed órát áll minden 1702 Ft a legjobb eladói ajánlat, beteszem 1700-ra, hírtelen úgy gondolja valak, hogy 1698- ért 300 db-ot gyorsan betesz. 1702-ért nem adta, de 1698- ért már sűrgős! És ez ment egésznap.
ez egy kiemelkedően forgalmas napon igaz is. de amikor nincs forgalom, nincs tranzakció, majd pont akkor viszik el a pakkot amikor beteszed, az hidd el, lehet erősen robot gyanús...
OMG, ti hol éltek, rajtatok kívül még sok ezren, tízezren tőzsdéznek, több pakkal, nagyobb mennyiséggel, miért ne lehetne ilyen feltöltés, ráadás, elé állás, fölé állás, ez a lényege a tőzsdének, alkudozás élőben.
nagyon furcsa, tegnap én is ezt tapasztaltam, amint ráadtam 1700-on már boritottak is tovább, meg beálltak egyből 1700-ra több ezerrel eladásra, valami itt nem oké az tuti
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.