A cég és Jászai próbál minél több részvényt megvenni, mert úgy gondolják a vezérek, hogy 1950-2600ft közt van a cég értéke. Minek próbálná feltornászni az árfolyamot hirtelen, ami a feltornászás után újra visszaesne. Úgy gondolják, hogy kiszívnak minél több részvényt és majd utána fognak nagy híreket bejelenteni. pl. pontos bevétel és eredményvárakozás, amit most szándékosan nem közöl a cég, majd újra jön az Edison elemzése is és más elemzőket is felkérhetnek, jönnek az új nyilatkozatok a következő 1-2 év növekedéséről, jelentésekben megszűnnek a leírások és az összeolvadások miatt komoly pluszok jelentkeznek a mostani mínuszok helyett,stb. Utána fogják bevezetni a Frankfurti tőzsdére és akkor a BÉT negyedik legnagyobb papírja lehet a BÉTen. Ez a cél és ez még lehet 2 évig eltart, de szerintem ez lesz. Most ősszel az AH egyik cégének eladásából jöhet kb. 150milliárdos bevétel. az majd megmozgatja az árfolyamot. Egyébként a jelentésnél ne lepődjetek meg ha pár milliárdos mínusz lesz. Ha a Digis eladás 1 üteme beérkezett, akkor persze milliárdos pluszok jönnek ha nem akkor a 0 is jó lenne, mert az átalakítások sok milliárdba kerülnek. 820ft és 162ft Szépen elszedik a kicsiktől, minden szinten. Ki csinálhatja ekkora rutinnal??? Mindenkinek van több pillanata, amikor elhiszi, hogy komolyabban esni fog és nem emelkedik tovább. Tankönyvi munka :D Felviszi 816ra, majd visszacsapja 810ig. Persze a madrid félék nagy küzdelmet látnak, meg sok eladót, gyengeséget és fékeket, de ez volt 640nél, 670nél, 690nél, 700nál, 750nél és most itt 800nál is ?D
nem akarok telhetetlennek tűnni, de tanulhatna (még) Lölőtől Geli és kirakhatnának ők is egy olyan pdf-et, hogy mondjuk 2250 Ft-os részvény árig ők is veszeget(het)ik, mert eddig mindig csak olyan jött, hogy vehetik, de látszik máshol egész jól bejött ha egy konkrét számot is odabiggyeztenek.
Nekem volt benne két egész jó köröm, de nem mertem tartani... Félek, hogy szűk lesz ott az ajtó egyszer csak, azt meg nem szeretném átélni. Forró krumpli az opus. 4IG viszont jó volna, ha szépen stabilázálódna 800 felett, nem liftezne alatta-felette.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.