Hát tudod nem azért írtam meg ritkán írok! Én nagyon szeretem az elemzéseket, grafikonokat. Mindig kielemzem. Látom most normálisan szépen emelkedik és normális részvényként viselkedik nem mint régen amikor száguldott meg beesett. Nagyon néztem ma, hogy a kialakított alakzat felett marad vagy nem. Ami a matematikai, grafikai részét illeti, azt hozta ahogy a nagykönyvben meg van írva! Ugye 850-860 között van is egy erős szint, amit elértünk 2 napja. Azt kéne majd átvinni és 900-ig jók vagyunk. Forgalom megnövekedett a napokban. Ez is jó! Meg azt vettem észre, hogy jelentések előtt 1-2 héttel már van olyan mozgás, ami utal a várható jelentés minőségére. Szerintem mindig van olyan aki közel van a tűzhöz és finoman kihasználja. Valamire elkezdett emelkedni! Egy olyan dologra amit sokan nem tudhatunk még! Egy ilyen érzésem van!
Köszi Rice, igazad is lett! 336-on tudtam eladni, bár én azt hittem, hogy 342-n... nagyon lassú az OTP, sajna nekem az van! Ettől függetlenül holnap is ránézek, de csak kicsiben...
A múltkori kitörés 837 Ft-ig volt. Onnan visszakorrigált. Aztán kilőtt főlé. Most visszatesztelte a csésze szélét. Fölötte zárt 838-al. Tankönyvi idáig! Nem törte! Szépen felette maradt! Csak ezek a kissebb papírok nagyokat ugrálnak napközben. De a technikai elemzésnek megfelelően tartotta magát! Holnap jöhet rá az emelkedés. Vagy rossz esetben oldalazás! Beesést nem várnék! Csak ezt a kis megfigyelést gondoltam megosztom veletek!:)
250nél rengetegen bukóban lesznek. Remélem innét nem sokan ugrottak rá erre a nagy emelkedésre. OPUS még vesz 3-4 pakkot és vége a saját részvénynek is. Itt szerintem a cég és Jászai gyűjteni fogja tovább. N agy kötések megvoltak tőzsdén kívül, most jöhetnek az apró vételek piacról. Lesz a cégben még idén 250milliárd szabad lóvé. Ki kell szívni még szerintem 1-2millió db papírt a piacról és utána repülhet az árfolyam. Jövőre szerintem jön kb.100milliárdos rv. kibocsátás is és bevezetik 1 külföldi tőzsdére is.(Szerintem Frakfurtiba lesz bevezetve) Jászainak az a célja, hogy minél drágábban tudjon új részvényeket nyomtatni. Azzal együtt már 350milliárd lesz a cégben. 835ft és 209 milla Lehet holnap 850 felett leszünk.
OPUSba vigyázni, mert lehet akik ma vették, holnap már adják. Óvatosan mert kiszámíthatatlan, de itt 300 körül meg kéne neki állni. most 299 Nekünk meg majd 900nál :D
OPUS lehet 300 alatti záró. Hát hihetetlen nagy menetelésen van túl a papír, de ez a mai esés is az. 5 milliárdos forgalma lesz kb. . Itt is 207milliós forgalom és 836ft a papír. Nagyon szép!
Érdekes cikk. Budapesten szoftverfejlesztő központ van. Hazánkban gyártják a drónokat... Lesz hamarosan hatalmas bevétel a hadiiparból is, főleg ha több külföldi országban is megjelenik a cég. . OPUSban a várt esemény következett be, illetve ekkora esést szerintem senki nem gondolt. Nem sokáig volt 400 felett, talán majd a következő körben. Lehet még idén, vagy jövőre? Szerintem inkább jövőre. OPUSból most kiárazódott a kockázat, mert 300ft on már szerintem stabil marad, ha lenyugszik. Cégérték 400 ft felett van, talán 470. Itt vannak akik átugranak oda. 825ft és 147milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.