Egyetértek BIGprofittal. A Külföldi tőke kap szabad utat. Amit lehet átadnak, vagy eladnak. Majd ráfogják a költségvetési hiányra. Felkszül : MOL -MCC részesedés, Richter -MCC részesedés, OPUS GLOBAL-Mészáros részesedése, vagy a Holding vagyonának átszervezése amit lehet. Ezt várja el 3 millió szavazó. Mészáros nem fog veszekedni, kiszáll élete végéig el lesz milliárdosként. A Fő kérdés az, hogy aki OPUS részvényt vesz az valójában milyen értéket vett meg ezzel a hatalmas kockázattal. Ma már ott tartunk, hogy egy Miniszterlenök a facebookon keresztül üzen a MOL vezetőjének, hogy ne fizessen osztalékot MCC-nek, menni fog a Richterbe.... és ki mondjon le csak azért mert szerinte ilyen vagy olyan.... Ez pedig intő jel !
Ne haragudj meg, de többször is beírtam ide a fórumba, hogy nem adtál el egy darabot sem és megvan minden darab részvényed. Nekem ez már így teljesen hiteltelen a részedről.
Nem épp így történt , így a kiszállás ideje, az exit árfolyam nagyon nem stimmel.... Sokszor mozgattam meg, vettem is , majd eladtam,,,,, de kiszálltam... a Tőkém megmaradt... Abban igazad van, hogy választás előtt történt a teljes kiszállás. . Egyébként ha 350-es áron szállok ki, akkor is több osztalékot, és nagyobb tőkét tudok építeni, mint bízni a szerencsében.
Teljesen egyetértek veled! Egy közeli ismerősöm a V-HID alkalmazottja volt: A régiónál több mint 30% felmondott, vagy elküldték: Megy a vagyon kimentése! Segítség vagy, mert figyelmezteted a családokat, hogy mi lesz. Sajnos még papír tulajként én is így látom. Szigorúan magán vélemény! Nem komolyan venni!!!
Mind az Opus, mind az összes Mészáros Lőrinchez , illetve a NER-hez köthető cég vagyona , illetve tulajdonosi struktúrára adott. Azért azt ne gondoljuk már túl, hogy hétfőn majd betoppan valaki ezekhez a cégekhez és lefoglalja a teljes vagyont, illetve tulajdonrészeket. Az államosítás az egy másik rendszerben volt. Amivel viszont Gyurival egyetértek , hogy állami megrendelések,illetve támogatások nélkül ezek a cégek, hogyan fognak tudni a jövőben sikeresen prosperálni. Saját véleményem szerint sehogy. A nagy európai összeborulás után Magyar Péter be fogja engedni minden szegmensbe a nyugati konkurenciát … de ez természetesen saját vélemény, döntsön mindenki saját belátása szerint.
2025 szerelem elmúlt az árfolyam 550 ft, 2020 január végi aukció 589 ft a legmagasabb elfogadott ár, 2026 Április a választás előtt 35X Ft kiszálltál. Ügyes vagy! :)
Mint írtam, nincs OPUS részvényem egy darab sem, de kívánok minden OPUS részvényesnek nyerőt. Aki kiszáll annak ugyanannyi okai lehetnek hogy miért tette, mint annak aki vásárolt. A Hitek csatájában vajon ki fog nyerni ? Ki tudja a tutit ???, Szerintem senki sem. A Vélemény szabad szent és sérthetetlen, de egymás minősítésével az árfolyam nem fog megmozduln , és egyik fél sem fog engedni, vagy nem lesz közös nevező. Szerintem a NER-nek vége. Hogy a Tisza kormány átveszi-e vagy feldarabolja, vagy Mészáros kiszáll senki sem tudja.... Ahogy azt sem, hogy mi van ha az OPUS kivonul a tőzsdéről, vagy esetleg a Shell kapitány az energetikai részt átadja a MOL-nak.... Mészáros a Fő részvényes jelenleg. Tény. AZ OPUS neres tény. Állami hátszéllel működött ... ? Vajon energetikai cégek nélkül, építőipari megrendelések nélkül mennyit érne a cég fundamentálisan ? Vajon a nyugati tőke akarja az OPUS részvényeket vásárolni ???? ... és most mindenki azt gondol amit szeretne és kockáztathatja a saját valós vagyonát... vagy fordítva és eladja részvényeit. Lesz aki sokat nyerhet hogy kockáztat, vagy az lesz hogy sokat nyer az aki még időben eladta a részvényeit... Béke . A harag rossz tanácsadó :)
Én nem értem, hogy hogyan tudsz ilyen kitalált dolgokat kész tényként közölni sok kisbefektető felé. Ez valahol piacbefolyásolásnak is elmegy. Mire alapozod a felbontását az OPUS-nak? Szerinted amikor összerakták nem gondoltak arra, hogy minden törvényes legyen papíron? Hogy ne lehessen belekötni semmibe? Hogy egyszer vége a Fidesznek? Szerinted majd a jogászaik engedik szétbaszni a holdingot? Szerintem tévedsz. Te is csak egy vagy a kárörvendő, eddig sehol sem volt szarháziknak, akik szítják itt a levegőt, és néhány remegő kezű kisbefektetőnek megadod az utolsó lökést, hogy jó nagy bukóban eladja azt, amit leadózott keresetéből vett annak tudatában, hogy jó befektetés lesz. Én sem azért vettem, mint sokan mások, hogy folyamatosan ki be ugráljak és napi uzsonnapénzeket vegyek ki mások zsebéből. Én egyszer megvettem és meg is van mind. Tudom hülye dolog, de bíztam a cégben. Ennek semmi köze nem lesz az elszámoltatáshoz. Mészinek rengeteg olyan cége van, ami nincs a holdingban és naponta vesz ki belőle vagy osztalékot, vagy csak egyszerűen átutalja magának a pénzt. Csak nézd meg a Mol vezérigazgatóját. Neki korrupciós vádak miatt van elfogatóparancsa Horváthországban. És ? Repül a Mol még ettől... Ja és nem mi vagyunk a bűnözők, ahogy sugallod leiratodban. Mi a szenvedő befektetők vagyunk. Olyanok miatt is mint te. Ha megkérhetlek ne válaszolj erre és ne is írj ilyen kitalált dolgokat.
attól hogy az opusból kilesznek szedve a cégek még a munkahelyek megmaradnak ezeknél a cégeknél csak nem az opus globálfogja kilopni a pénzt.Maga a holding az megy a levesbe a cégek meg külön élik majd az életüket ahogy az opus elött is tették.MAga az opus megfog szünni.Kiváncsi leszek milyen cégeket vettek meg áronalul illegálisan stb.Májusban jönnek majd az infok addig kitartást pásztorok nemsokáig kell vergődnötök még 1 hónap aztán mehettek isten hírével.
Szerintem egy gyors korrekciot lathattunk a neres cegeknel a hetfoi giga eses miatt.de ma volt a teteje!!! Innen esik majd az arfolyam.Majus kezepen pedig jon a vegsilo elszamoltatas.
NEW OPUS GLOBAL