Itt nem bővítünk, mert kb elmondták, hogy stagnálnak, ha nincs sok állami megrendelês, ami kockázatok listáján volt házi elemzői anyagban korábban. De lehet mêg bővíteni az űr felê pl. Használom majd én is az otthoni üveggömbünket, mert ciha helyett kezdenek más opciók is csillogni.
Nem véletlen volt, szórakoztató társ🤡 Jobb is a kedvem a mutatványaid után, illetve, hogy 45 perc ebédszünet van. A lênyeg, hogy az osztalêkra, állitásokra majd közgyűlés után látunk rá. Addig jósda🔮 Komolyabb têmák. Okító oldal. Hasznos, hozhat plusz befektetőket! Nem az volt stratêgiában, hogy nem veszünk semmit? A múltkor linkelt turizmusos cikk után nem sokkal jött hír, hogy Tarcal felől Talentisbe érkezik hotel, vagy csupán karbantartás/üzemeltetés? Lehet kêpzavar van, így szívesen fogadom a tênyt. Más elképzelhető, hogy egyik nagy hazai cégcsoportból olcsóbb áron ott nem fenntartható vagy "megunt", nem profitábilis elemek itt landoljanak, mert hallottunk egy hölgytől nemrêg nyilatkozatot, hogy miêrt zártak ne turán?
Vègig klikkeltem az oktató programot,de nem kaptam választ a mestersèges intelligenciától,arra a kèrdèsemre,hogyan mossak tisztára 150.000 $-t egy gazdasági alapokra felvilágosító applikációval.
Nyugtával a napot shortos trêder. Egyébként "kedvtelen" vagyok. Egy kérdésre csak 4 mínusz..?? Jól van na, hêt eleje van mêg. Fáradtak a shortfóliós fiúk fiókjai is😅 Jelentêsig csak nem itt fog állni.
NEW OPUS GLOBAL