Te politizálsz , és a baloldal szónoka vagy, vagy mi a f...sz? Van itt egyáltalán részvényed. Ha van, ne agitáljál már ellene! Beszélgessél inkább a nagyon, mindig becsületes, ja, és a LEGOKOSABB emberrel GYúrcsival. Én soha egy mondatát nem értettem összefüggésében.
Na a mátrai erőmű ügye, az is egy aljas mocskos húzás volt!! Ott is az adófizetők hihetetlen sok milliárdja került a gumicsizmás mészáros (orbán) számlájára😠😠
Persze, nyilván nagyot nem fognak bukni ,de sok várost ,települést elveszítenek!! Biztos van aki még emlékszik, 2018 februárjában hódmezővásárhelyre (időközi polgármester választás) ami a fidesz egyik fellegvára, mekkora bukást szenvedett a fidesz márki -zaj által!? Erre a legmerészebb álmukban sem számítottak a fideszesek és bizony az opus kőként zuhant, amit ki sem tudott heverni az áprilisi választásokig, ott is csak pár napig ,átmenetileg!!!
Tényleg? Hu b+! Félelmetes ahogy csináljátok ))) Amúgy volt valami vizsgálata kereskedés ügyben, az hogyé áll?Sehogy?! Azonkívül a vélemyény nyilvánítás szabad mégakkor is tudtommal, ha tetszik, ha nem. Nem? Hazugságokat nem terjeszt senki! Saját vélemény az is ha valaki esés mond, más meg emelkedést! Tetted ezt Te is 700 forint felett, vegyen mindenki , mert 1000 lesz. Az is saját vélemény volt, meg az is hogy 350 netán 200 lesz. És igen osztalék ügyben pont a Mátrai Erőmű ami érdekes volt. meg az egyész ahogy lezajlott ha már említetted. Remélem felfogtad!
Lesz itt akkora bukta a fidesz részéről az önkormányzati választáson, hogy még a holdról is láttszik majd!!😃😃 Egyre többeknek nyílik fel a szeme és elegük van ebből a korrupt, önkényuralmi rendszerből!! Ha valami miatt ,hát emiatt még lehet bőven beesik 300 alá is az árfolyam. Dobálják majd a csalódott kisbüfik mint a forró krumplit 😃 Persze addig talán felmegy 500-ig, az szép hozam lesz a jövő heti 360 forinttól 😉👍 Azt a majom dákót meg kár emlegetni mert hidegrázás lesz úrrá az emberen !! Még mindig kísért a mocskos beszólása (az árfolyam legyen a részvényesek, befektetők problémája)😠
Majd elválik! Önkormányzati és uniós választások évében te ezt komolyan gondolod? 3-4 éve beszéltem még a régi kapcsolattartóval Dákóval vagy 2 órát!A Mátrai Erőmű kapcsán a folyamatos opus esés kapcsán.Ő már akkor utalt arra,hogy van az Opus kisbefektetők között egy szűk csoport aki folyamatosan támadja az árfolyamot.Tudnak róla de nem avatkoznak közbe,ez most megint aktuális de elmúlik hamarosan.
Mohó és telhetetlen? Hm……. It aki MOHÓ és TELHETETLEN Az aktuális kormány és lölö akiknek ezer millárd is kevés…. Ne haragudj már meg az nem telhetetlen aki szeretne 1-2 száz ezer forintot össze hozni, vagy ne agyj isten 1-2 Milót…. Ők nem ezer milliárdokba gondolkoznak….
Nekem sok volt. Eladtam mind. Miért?? Már leírtam itt ki venne és miért?? Egy normális külföldi ebből? Eddig is leszarták a kisbefektetőket Azért ment fel, hogy keressenek .megvették olcsón és átadták a cégnek 450-en Most ki fog venni? Az eladók lassan meg jönnek, jönnek Lölö nem az osztalékra bazíroz, ha meg ezt hiszitek nagyon naivak vagytok Ja meg nektek akarnak pénzt keresni . hahaha
Köszönjük!Aki végigkövette a részvény 1 éves teljesítményét nem hiszem,hogy odaadná 350 forintért de akár 370-ért is.Miért kellene PONT MOST ESNIE.Ja tudom mert végett ért az AUKCIÓ és LÖLŐ adott érte átlag 438-at!MOST MÁR MINDEN VILÁGOS NEM ADTAM ODA NEKI ANNYIÉRT bosszúból INKÁBB ODAADOM SATRAFECKI JÓSKÁNAK 350-ÉRT.Nem vicces?
Részvény-visszavásárlási aukcióhoz visszatérnék . Én érdekesnek tartom , hogy a megbízás megadásakor már a rendszer a 450 Forint darabárat ajánlotta fel 10:39 perckor . Pedig az ajánlatgyűjtési szakasz 2024.február 29 10:00-12:30 között volt . A maximum ár 489 Forint lett volna .Lehet-e ilyen véletlen . vagy már akkor tudták mennyit adnak maximum egy részvényért ....
NEW OPUS GLOBAL