Azt érdemes számba venni, hogy mennyi volt a cégérték mondjuk a csúcson/811/ és most mennyi/415/??? Amennyire primitív megközelítés,annyira beszédes.Lehet vizsgálni cash állományt,ebitdat és sok más adatot.Persze,hogy nem szabad felülni a lebeszélőknek,ott volt a kedd a vásárlásra.Én bővítettem még 10k certivel.Türelem sem kell sok,hát ne dobáljátok senkire az pedig röhögve besöpri.Arról nem is beszélve,hogy mekkora cégbirodalom jött létre,plusz szektorok bevonásával.Lesz srv,lesz oszti stb.Na még vmi. Sokkal egyszerűbb,olcsóbb így forráshoz jutni,mint hitelek stb.Nem saccolok,célárazok,én a négyjegyűben gondolkodom.Saját várakozás,semmiképpen nem szentírás.Legyen széles a mosolyotok.
Jönni fog a bika amikor itt lesz az ideje, egyelőre naponta 2x tréningezem, duzzad az erőtől. Az aukció után 600 Ft-ig elsöpör majd mindent, mint egy hurrikán!:)
Már csak 24 kereskedési nap van az aukcióig, nem nagyon látszik, hogy addig fel akar menni az árfolyam, pedig addig van benne egy jó 18%, mégsem veszik. Még a végén az aukcióig itt marad az árfolyam és 400 körül lesz majd az aukció a 2 milliárdért. Ez előfordulhat?
Hagyjátok már ezt a Zolit, hadd bukjon. Lehet azt szereti, hogy bukhat, unalmas már amit csinál. Persze lehet, hogy így akar pár kisbüfit rábírni a papír eldobálására és ő meg veszegeti itt 410 Ft környékén.
NEW OPUS GLOBAL