Penteken csinald pl... vagy amikor emelkedik... biztos lesz az egybeeses mint az elirasodban😀 Viccet felreteve, hivd fel a bankarodat, az a legbiztosabb!
Jaja, én is így vagyok vele… nem lehet tudni egy esésnek hol az alja. Mikor már tuti, hogy fordult akkor érkezem meg :) lehet pár % bukta van, de esésben lehet több is!
Srácok! Lenne egy amatőr kérdésem. Hogy tudok szopott tenni q megbizasba? Otp direkt-em van. Tudom hogy off,de így vasárnap lehet még belefér. Köszi aki megirja
Nem értettél félre, csak nem árultam el még azt, hogy hol is akarok vásárolni. Szóval a pénteki csúcs visszakövetését várom 300-as szintről a 262-269 környékére azaz 0.618 vagy 0,5 arányig, ami a 2-es hullámok gyakori értékei, akkor vásárolva onnan majd nem lesz annyira vészes a 241-es stop szint. És mivel 2-es hullám nem követ vissza többet mint 100%, tehát 241 alatt már nem lesz igazam. A lehetséges veszteségem részvényenként 20 Ft körüli, ezzel szemben ott áll a 70-80 forint nyereség. Ez egész jó arány szerintem. :)
294es pénteki záró volt, innen 241re tenni a stoppot ebben a papírban bátor dolog szerintem, de persze a te kereskedési stratégiád. Én a magam részéről inkább kicsivel 270 fölé helyeztem, majd meglátjuk!
Kijött a csatornából. Valóban. Most a teljes esést 437-ről vissza kell követnie kb. 50, vagy 61,8 %-ban. Tehát emelkedés jön, de ez a folyamat időben elnyúlhat. Az emelkedés maximuma függ majd a kialakuló korrekció mintázatától. De ezt még nem tudjuk mi lesz. Első körben zig-zagra lőném be. De meglátjuk. :) Szóval long hosszabb távon... :)
Leesett! Mindig visszahúzást várok... Pontosan azért nem iszok előre a medve bőrére, amiért a bika szarvára sem. :) Hogyan lehet emojikat berakni a szövegbe?
NEW OPUS GLOBAL