Az elso negyedev jo volt. ML noveli reészesedését. Ez pozitív. Sokan belefáradtak és fogták a pénzuket és rohantak. Ez a cég jelentésén nem változtat semmit.
Ha szeptember 30 kijon a 2-ik negyedév eredménye. Remélhetoleg jo lesz. Bízom abban, hogy he nem is addig, de azután ez a reszvény felmegy. Ez a véleményem. Te miert vagy itt? En azért hogy pénzt csinaljak. Nem egyszeru, az biztos.
.....ebbe még belegondolni is szörnyű.......nem értem, kinél van olyan részvény, olyan mennyiségben amivel ezt megcsinálják...úgy csinálják meg, hogy közben buknak...?........max uj belépöknél, vagy hiģítóknál lehetnek majd olyan papirok amivel manoverezni tudnak....
Ha már 200-ra lemegy, akkor ne legyen illúziónk, hogy az erste lemegy a legutolsó 97 kiütésű certijéig is, szerintem az majdhogynem 1000%. Főleg, hogy semmit nem tehetnek ellene most 30 napig, milyn érdekesen kitalálták, nem?
Ha duplacsúccsal fordult korábban, most is fodulhat duplaaljjal, ami így nézhet ki majd.Szépen csinálják a másik szárát a duplaaljnak, ami szintén 100-on lesz. Nemhiába van a certik kiütése is a legalsónak 97-en. Na ha azt kiütik akkor elmondható, hogy keményen meg lettünk szívatva ismételten, már ki tudja hanyadszor. És 2024 decemberére vagy 2025 tavaszára kerülhet az ár a helyére úgy 5-600-700 körülre. https://invst.ly/11828w
Ha a forgalom csökken akkor szerintem nem oldalazni fog. Megcélozhatja a lentebbi árfolyamot is. Na persze most a bánat is beszél belőlem. Remélem addig nem süllyedünk.
Évek óta ezt írom, sajnos. Havi gyertya, fibonacci...faszság ilyet ennél nézni. Megtömik a zsákot, aztán eltünnek egy időre. Persze lehet vele pénzt keresni, de a rulettel is lehet...Az értéktelen szar papírjukat feltornászták 400 fölé, aztán leszüreteltek. Elnézést attól aki bentragadt...
NEW OPUS GLOBAL