Na nezzuk az utolso negyedora… Nem lett volna ma semmi ha a barom nem dobja be a 80 millias pakkot… Most kuzdunk 80e picaxi vetelel… hogy atvigye a 330!
3 éve vártam erre a hullámra hogy kiszáljak… Még egyszer nem leszek akkora balek hogy megnézzem ahogy megy 200 meg 100 alá… Az se érdekel ha Ez 600 forint lesz.. bár nem tudom a spekákon kívül ki fogja venni…. Legyen szerencséjük én már nyugodt vagyok.. Így meg főleg ami ma történt
Szerintem is brókerek csinálják, indítják be a mozgást.. Kedden írta egy
fórumozó, hogy megjelentek az ERSTE új certijei, 250, 150 Ft. Ezt ugyan
nem ellenőriztem le, de másnap, szerdán kezdődött a drasztikus öntés.
TDT-vel könnyen meg tudják csinálni az őrületet felfelé, lefelé is,
nyoma sem marad, még csak az OPUS tulajdonosi könyvébe sem kerül bele.
Szerintem is brókerek csinálják, indítják be a mozgást.. Kedden írta egy
fórumozó, hogy megjelentek az ERSTE új certijei, 250, 150 Ft. Ezt ugyan
nem ellenőriztem le, de másnap, szerdán kezdődött a drasztikus öntés.
TDT-vel könnyen meg tudják csinálni az őrületet felfelé, lefelé is,
nyoma sem marad, még csak az OPUS tulajdonosi könyvébe sem kerül bele.
Én is drukkolok… 7 év után eladtam tegnap mindent appot és opust is… Soha többet nem veszem ezeket… Már Popkornal mozizok a tengerparton….. Ja és még valami.. Tegnap valaki írta ki rázták a spekákat.. Nem őket rázták ki hanem az értelmes embereket..
Szégyen, ami ezen a magyar tőzsdének nevezett szarkupacon megy. Itt már bizalom egy részvényben sincs és nem is lehet. Ez brókerek és a NER-nek nevezett csoda képződmény játszótere, legyen az bármilyen részvény. Azt hiszem innen lépni kell, mondom ezt úgy, hogy az össz portfólióm 20% feletti pluszt mutat, de ettől hányingerem van, amit itt csinálnak.
Nincs itt semmi látnivaló, csak a tolvajok akcióssá tették a pappert 🙂 2017-től speka az egész, szabad rablás tőkével. Màs területen ez gazdasági erőfölénnyel való visszaélés Kb. ez az Opus. A brókercégek összejátszása nem bebizonyítható a jogrendszerünkben, így mindent lehet, csináljàk is. Tudatos az egész akció. Lent annyit összeszedtek 200 Ft alatt, hogy bármikor bármit megtehetnek. Egy hèt alatt visszaszerezték a befektetett tőkét. Befektetésre ez elkerülendő papír, ami lehet, hogy hamarosan Blue lesz, mégpedig a legszégyenteljesebb ami valaha is volt Béten. Ezekre figyeljetek, meg sok minden másra.
NEW OPUS GLOBAL