Nyugodj meg Vera , értékeld át magadban a NER-hez kapcsolódó érzelmeid, és próbálj meg a farvizükön egy kis pénzt keresni, én is ezt tettem . Utálom őket mint sz..t ,DE HETEK ÓTA CSAK ITT LEHET PÉNZT KERESNI FOGD MÁR FEL. Még egy jó tanács ne akarj meggazdagodni itt mert nem fog sikerülni.
Az nem kérdés, hogy a NER-nyer vele..... A kérdés az, hogy az ország mit veszít a kínai beruházásokkal.... Afrikai országok már kergetik el a kínaiakat és egyetlen egy országot sem találunk, akik a kínaiak miatt bezzegország lenne......
Honnan tudod, hogy milyen instrumentumokkal kereskedem?.... Azt szintén honnan tudod, hogy többet értél el a kereskedéseid során mint én?..... Tájékoztatlak, hogy nem ismerjük egymást......
Ahelyett hogy politizálnál meg nyomnád a fidesz gyűlölettel átitatott kommentjeidet lehetett volna annyi eszed inkabb hogy meglovagolod az opus menetelését. De mivel kimaradtál ebből most idejössz trollkodni meg a shortos hülye dumát nyomni. Kereskedsz te egyáltalán bármilyen részvénnyel? Ha igen akkor menj oda és ott toljad az okosságodat. De szerintem neked ety darab részvényed sincs és nem is volt. Se ebből se másból.
Nyugodj meg ezeknek lesz pénzük és munkájuk is, és nem feltétlenül állami beruházások. Szerinted ezt a sok akkumlátor gyárat ki fogja felépíteni és sorolhatnám. Ki fogja az alapanyagot oda szállítani, majd a készterméket a vásárlóhoz. (pl. az OPUS, Waberers........)
Egyrészt nem csak baloldalról támadták eddig Mészárost, valójában minden épp eszű magyarnak kellene. Mészáros pedig azért nem Simicska, mert ő csak egy stróman. Ezért Mészáros nem eshet ki a pikszisből! Az pedig,hogy repedezik a rendszer normális, mivel kevesebb pénzen kell osztozzon ugyanannyi pióca, ezért előbb utóbb egymást kell húzogassák. Ez egy nepotizmusra alapozott Jenga torony, ha majd a megfelelő helyről húznak ki egy téglát, összedől az egész.
Hagyd. Ha válaszolsz neki, visszaírja a butaságait. Ami már lassan fájdalmas. Ha nem válaszolunk, magával ,, társaloghat” max, és rájön, remélhetőleg, hogy buta partnert választott👍😂🤔
NEW OPUS GLOBAL