eddig is ez volt, azért semmi másért :-) ettől független megint várom a végsőkig, hogy jobb legyen (120-a145-os rallynál is vártam az áttörést,azt nem jött) amikor nem történt meg írtam a 100-as lélektani határnál lesz rally ez is pipa szóval csak nem kergetek illúziókat feleslegesen
Az szép nyár lenne... És 450-en nagyjából helyén is lenne a papír. Egyelőre legyen 150 első körben. Nem néztem rá chartot, hogy hol vannak ellenállások, de nincs is értelme szerintem, ha még egy 4-5-6 napig megy akkor jön majd bele az új pénze is sok új kisbüfinek. Jön a 2017 2.0 reméljük.
Hát figyi, ha megmondod mi váltotta ki a 2017 óta tartó esést, és a szar árfolyam újabb felezését a 2022-es 2/3 után, akkor megválaszolom az emelkedés okát... Mivel árbevételre, növekedésre, eredményre nem növekedett soha. A lecsorgásokat pedig váratlan megrántások tarkították az elmúlt évben. Azok is akkor mindig nagy örömet okoztak, aztán mégsem hoztak fordulást 2-3 nap emelkedés után mindig lefordult. Egyedül a TITÁSZ hír után emelkedett pár hónapot, de ahhoz képest is harmadolt az ár sajnos.
NEW OPUS GLOBAL