Soha nem gondoltam volna, hogy megutálom a tózsdét. Az Opuson keresztül ezt sikerült elérnie orbinak. Ma amikor lefekeltem, kávézás közben undorral gondoltam arra, a tetemes minusszal rendelkező számlámra, - és csak azzal tudtam magam vigasztalni, hogy ha egyszer eladom az Opust, messziről el fogom kerülni a tőzsdét.
Igazából eddig nem értettem, hogy ha folyamatosan adják a részvényt akkor miért nem esik gyorsabban? Kik lehetnek azok, akik ilyen tök érdektelenség mellett azért veszegetik. Tegnap este beszéltem egy kuncsafttal kiderült neki is van opus részvénye. 520Ft- os átlaggal ragadt benne. Mivel egy ideje nem reménykedik abban, hogy záros időn belül ez felmegy addig, azt csinálta, hogy 250 alatt veszegeti. Lenyomta az átlagát lassan 330 körülre, úgy gondolja, hogy addig már talán elmehet. Ez is egy taktika.
NA!!!!! Pont ez a baj. Megint állami. Ebben az országban. A nyugati befektetők , pont ezt értékelik, ha az állam ott van egy ég mögött. Az igaz, hogy nem kétes dolgok esetén.
Nem mernek belenyúlni a részvénybe a befektetők. Gondolom, a túl nagy hátszél miatt. J.G ezért szálhatott ki. Okosba önállósította magát. M.L egy rossz ómen. Szvsz.
NEW OPUS GLOBAL