Ha esetleg 280-300 körül várnánk az utolsó napokban, valamint ha Titász, esetleg Tigáz is bejön, akkor a részvényeim egy részével szállok csak ki. Kb 5 milkával el akarom amcsit kezdeni.
Nekem elég volt, még egy évet nem akarok itt ezen a szinten vagy alatta eltölteni. Nem tudom, hogy mindenem eladom vagy csak egy részét fogom, de amcsiban el akarom ketlzdeni.
Jövőre, január első hetében nyitom a számlát a Randomnál. Itt be kívánom fejezni a ténykedését, ennek semmi értelme, vàrunk már a 3. éve és semmi eredménye. A világ közben elment mellettünk.
Én nagyon várom, hogy mi lesz ami megindítja. Az tisztán látszik, hogy a megnyert melók értéke (még ha sokszor csak az ~50%-a is) nem érdekes, "akárhányszáz" mrd is jöhet. Az is mindegy, hogy mit veszünk/adunk (Mátrai, Titász?). Mindegy, hogy építünk e vagy nem (Vasút, Paks2..) az sem mozdítja. Vezetők jönnek-mennek (bár egyre súlytalanabb komikusok), de ez sem mozdít semmit. Jönnek elemzések, Scope Ratings, célármeghatározások, de oda se baszik. Jönnek a viszonylagosan jó negyedévesek, mit sem érve. Most megszűnt az EU-s (politikai?) nyomás, de nem.. Lehet az ok prózai, mezei: Nem érdekli őket (jelenleg) az Opus úgy ahogy van, majd (reméljük) egyszer valamiért talán fontos lesz, és foglalkoznak majd vele.
Gyuri bácsi se haljon meg, mert akkor nem lesz kivel/mivel hadakozni Orbánnak 2022-ben, kit tudna találni helyette? Bár ott a 40kg-os fia, akit kezelget az a dromedár 100kg-os néger.. Ő is jó lesz ellenségnek ;)
Ez a BÉT legszarabb papírja, ma is megmutatta a foga fehérjét! Ezzel már az időnket pocsékolni, ebből a moslékból sajnos soha nem lesz normális papír. Ha az utolsó napokban is ezt csinàlják majd, akkor vehetnek ismét 200 alatt. Most mire várunk majd? Nincs mire, mert minden elfogyott.
NEW OPUS GLOBAL