Szóltak, hogy 2028-ig nem folgalkoznak a részvényekkel. Ugyanakkor arról is szóltak, hogy 2028-ra duplázzák az EBITDÀT 2023-hoz képest. Azóta sem nött semmivel, szóval elég rosszul állnak idöarányosan.
Na ja, még értem is a stratégiát, meg hogy mit miért csinálnak, de akkor legalább szólhatnának hogy "bocsi, de a részvényesekkel 2035-ig nem foglalkozunk" vagy valami ilyesmi.
Az az egy szerencse, hogy a rv annyira szar, hogy az árfolyamon nagy bukót se lehet összehozni. Reálértéken kb annyi az árfolyam, mintha mostanára letizedelték volna. A jegyzéskor 119 en vásároló kisbefektetők "nyertek" 4 év alatt pár százalékot...:-) Közben a BUX 3X....
Kifogtuk itt a világ legjobban fizetett de legbénább menedzsmentjét és a leghülyébb nagytulajdonosait....ha én nagytulaj lennék elzavarnám ezeket a p...ba. 2021 - ben azt igérték, hogy a wallis lesz az 5. bluecsip. 2025 után mar lesz osztalék....Látjuk!
Hasznaltauto.hu-n msot éppen 18 és 70 millió Ft közötti példányok vannak fenn...biztos tömegek fogják vásárolni...ja nem....drágaszágom, mondaná a mesebeli kígyó
Sajnos túl régóta, 2021 körül vettem először még a részvényjegyzés idején, vettem 120-ért, 90-ért, de 144 körül is. Hol bővítem, hol csökkentem a pakkom, de mostanában már csak csökkentem. Pár ezer db-ot megtartok belőle aztán annyi.
Na, ez az! Lemegy, vagy fel!? Mi kívülről nem tudhatjuk, csak pisloghatunk... Én is 2 éve vettem, igaz, olcsóbban, mint te, de csak magamat okolhatom, hogy benne ragadtam, mert nem adtam el, amikor pl. 182 volt. Ennek mondhatnám, hogy a megtévesztő célárak és cégközlemények voltak az okai, de végül is a saját "kapzsiságom" a fő ok, meret több nyereségre vártam... Sajna. Most csak arra várok, hogy legkésőbb jövő március-április táján vissza emelkedik a beszerzési árra, eldobom az egészet! A letargiát mutatja a fórum lefagyása is.
Ha esetleg van itt valaki ! Mióta tartjátok ezt a részvényt ? Én próbaképpen, Concorde javaslatra vettem 158 Ft-on kb. egy éve. A tények ismeretében meg mindjárt eladom mert ki tudja meddig megy még le.
Ebben is azt magyarázzák, hoyg a CEE régióban, ahol az AW müködik, milyen jól teljesít, 8%-os a növekedés az újautó piacon. Igen, én is ezért vettem pl. AW-t, mert erre számítottam. A kérdés az, hogy egy növekvö piacon hogyan tud az AW akvizíciók mellett is visszaesést produkálni. Ez 1/1 a management alkalmatlanságát mutatja.
AutoWallis Nyrt+topic