LAC - A fő támaszsáv látható 3,84 és 4,13 USD között. A „Z” pont szintje, amennyiben a korrekció letöri ezt a zónát és eléri a legalsó kék trendvonalat (ahová a „Z” jelölés került), úgy az árfolyam a 3,00 – 3,30 USD közötti zónába érkezhet meg, a kék vonal aktuális magasságától függően. https://www.tradingview.com/x/PO3NCSLY/
Köszönöm,hogy szántál rám egy ilyen részletes választ és remélem még kapcsolatban tudunk továbbra is maradni.Májusban olvastam Tőled az IQM-ről a RAAQ-kal kerülő spaccal az usa piacra.Tájékozódtam és elkezdtem folyamatosan vásárolni és a mai napon is bővitettem.Azt is köszönöm,hogy mindig frissited a közleményeket és megosztod velünk.A mai hirek szerint a quantummé / D.Trump/ a jövő és a Te észrevételedre hatással a QNT -be is beszáltam mikor a tőzsdére került.Az már szépen gyarapszik ,mert Mag 7 már nem tud annyit menni,mert már nagyon drágák szerintem.Ajánlanám Neked esetleg két rv.-met UMC és ASX/ASE/ jó áron vannak még,mert nélkülözhetetlenek a MAG 7-nek.Az IQM.re visszatérve már nem igéret,hogy majd jó lesz,mert már adja át a Q gépeket a megrendelőknek.Az USA ker.minisztériuma is a napokban rendelt gépet.Lengyelországban a héten adták át első gépüket.Szeretettel Üdvözöllek!
Kicsit pontosítottam a tőzsdei adatok alapján. A cég nem veszi el a warrantokat, és nem tiltja meg a tartást. A 18 dolláros szabály egy biztonsági gát a cégnek: ha a részvény nagyon sikeres lesz és tartósan 18 dollár felett forog, a cég felszólíthat, hogy váltsd át a warrantjainkat részvényre 11,50 dollárért. Erre 30 nap lesz, szóval nem kell kapkodni,.Az IPO (fúzió) után azonnal nem éri meg és nem is lehet egyből lehívni őket. Amíg a cég nem kényszerít minket a 18 dolláros szabállyal, addig a legjobb taktika, ha simán tartod a warrantokat (akár évekig), mert a tőzsdén az értékük együtt fog emelkedni a részvényével, és bármikor eladhatjuk őket közvetlenül a piacon is a lehívási hercehurca nélkül.
Sztm minden attól függ hogy mennyi lesz a redemption-> visszaváltás kessre. Ezt elvileg a raaq részvényesei a közgyűlésen ajánlhatják fel. Az mindenképpen jó jel sztm hogy a tőzsdei ár a visszaváltási ár felett van most is ergó aki akarja visszaváltani az most a tőzsdén jobb árat kap. Ami szintén jó jel hogy a raaqw warrantjai 3,4-en forognak. A warrantokat 11,5ért számítják és ha erre rátesszük a 3,4-et akkor a piac többre értékeli a részvényt mint 11,5 egész pontosan 14,9 dollárra. Szintén pozitivnak ítélem hogy az elmúlt másfél hétben kb. 8-9 miiló átkötés volt raaq-nál sztm ezek mentek biztos alapkezelőkhöz. Maradt kb. 6-7 millió részvény amiről egyenlőre nem tudunk semmit. Ha a visszaváltás 0-15% akkor sztm bulli, ha 15-30% akkor semleges, ha e feletti akkor csalódás. Erre holnap magyar idő szerint kb. 19-kor választ kapunk. Stratégiám: rászánt pénz fele most fele mikor nasdaqon kereskedhető már mint IQMX.
Szia!Elolvastam a megállapodást,de segits nekem avval kapcsolatban,hogy értelmezzem azt, hogy ha 5 napig a részvény folyamatosan 18 usd-n van a cég nem engedi a további tartást a warrantokra? Milyen árfolyamon veszi akkor meg a warrantot? A warrant 2030-ig lehivható,de Te mit javasolsz,hogy inkább hivjam le a részvényt az IPO után? Remélem ez a remek cég szép pénzt fog nekünk hozni!Üdv!
SPX daytrade A mely eses nyitas utan az arak felpattanntak, es feltehetoen egy (4) hullam, ami 7422 csucsnal kesznek is tunik. A fibo62 alapjan 7433 fole nem varjuk. Ha ez a szamoza helyes, meg kell indulnia a mai melypont ala. , https://imgur.com/a/hk4CLgN
LAC tema A Lithium ara a 2025 nyari 8$/kg szintrol, 5 hullamban szepen emelkedett 20$ szintig majusra, es ott egy korrekciot kezdett. Ez a korrekcio meg nincs kesz, talan a mostani 15$/kg visszaeshet 12 szintre, de ennel melyebbre aligha varhato. , Erdekes, hogy LAC arfolyam ugyanabban a ritmusban mozog, de mivel a fundak nem szamitanak most, a net mozgasok sokkal kisebbek, es inkabb WXYXZ jellegu, korrekcios. Most mar csak a (Z) szakasz van hatra. . Viszont ALB jol koveti Lithium mozgasat, igy az ALB korrekciojanak melypontjan varhato a legjobb LAC belepes. Megprobaltam egy chartban osszefoglalni. . https://imgur.com/a/qWP9EDG
neztem mi legyen premarketben, de semmihez se nyultam. umac 21 ala is benezett, de meg nincs kesz.
HPE vetel 38 dollaron lenne idealis, nem tudom mi kell ahhoz, hogy 25%-ot essen.
NBIS meg barhol nezem, mindenhol Nr.1. imadott reszveny, mindenki ezt pumpalja, minden szentiment szavazast megnyer. Miert ne lenne benne meg 10x? Akkor se lenne billio dollaros vallalat. Siman meg kell venni es raulni par evre. Ha kijon a pakkbol a porsche meg a penthouse lakas, akkor nyilvan el fogom adni :)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.