Még nem törte le a nagy háromszög kulcsszintjét szerintem. Ebből még egy throw-over is lehet simán. Kell a megerősítés. Hétvégén fog ez már csak kiderülni gondolom.
Hát erre én is nagyon kiváncsi vagyok mi lehet emögött - szinte minden esik, de főleg a space. Kell pénz lóvéra (spcx-re pontosabban) vagy mi történik? Hihetetlen manipulált minden...
Mivan Srácok emaradt a SPACEX fellövése? Alap h valamit nem tudok. AI szerint " Mi történik most a háttérben?
Folyamatban van az ármeghatározás: A tőzsdei szakértők és az algoritmusok jelenleg is gyűjtik, illetve összesítik a beérkező vételi és eladási megbízásokat.
Az egyensúlyi ár keresése: Addig nem indul el a valós kereskedés, amíg ki nem alakul az az első piaci ár, amelynél a legtöbb részvény tud gazdát cserélni.
Várható indulás: Ez a technikai folyamat általában legalább 30–60 percet vesz igénybe. Így a SpaceX részvények első valós piaci kötései legkorábban 16:00 és 17:00 között fognak megjelenni a grafikonokon.
sokan irjak, hogy simlis a ceo. meg hogy minek kellett ev elejen kibocsatani egy vagon reszvenyt es ra fel evvel visszavenni mindet :D kicsit mintha direkt pumpa hir lenne.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.