MSTR - mi lenne ez, a nagy esés A-B-C korrekciója? Nem kéne még egy nagyobb esésnek lenni? Időben is még nincs itt a fordulat ideje. https://www.tradingview.com/x/cxrLO0On/
Ez ugyanolyan fordulópont, mint a covid idején a vakcina, vagy '23-ban az első várakozás alatti inflációs adat, stb...lesznek még visszanézések, de megint irány ath...hihetetlen ez a piac...szép kis bukót sikerült benyelni a shortokkal, na mindegy, év végéig kimozgom majd...
Én is elképedek! Nem gondoltam volna h a szélsőséges Irán ebbe belemegy oké még csak 2 hét de ez erős jel h talán vége lehet... ha sikerül megállapodniuk a végleges nyitásban békében. (Disclaimer: igen főként én is vételi oldalon vagyok így most sok időre elállok a vételektől úgy tűnik illetve a momentum trend szerinti irányokba állást most érdemes azért nézni az ugrások ellenére ...olyat most nem mondok h porhités az egész és újraindul az egész .. ez most nekem hiteles a béke felé) :)
Gazda ismerősömnek volt erdeje, de nem tudott vele mit kezdeni, mert nem kapott vágási engedélyt. Persze kezelnie kellett, a nyesedéket haza hordhatta tüzelni, de értékesíteni nem volt szabad. Aztán jött egy ajánlat, egy titokzatos ügyfél megvenné. Hurrá, vigye. Amint át lett íratva, kezdték a kitermelést. Valahogy meg tudta szerezni az engedélyt. Meg persze már ellepték a vadászok, mert a vadászati jog is átszállt.
Nekem is van több ismerősöm, aki "nem politizál", jó ez így, ahogy van. Aztán elmegy és beikszeli a fideszt. Hiszen van mit enni, van fedél a fejed felett. Azért szidja a MÁV-ot ha utazik, meg morog, hogy a gyereknek úgysem lesz munkája, mert az iskola semmit sem ér. Csodálkozik, hogy mennyi "másfajta" ember van Budapesten, de migráns az nincs. De hát ott van a megmentők, orbán, aki majd ad segélyt, 25. nyögdíjat. Mikor mondom, hogy kapcsolja át a tévéjét a hír tévéről, mert azok csak agyat mosnak, rögtön rávágja, csak azok mondanak igazat. A tisza csak hazudik, hiszen a híradóban is bemondták. És a tévéhíradó nem hazudik, szociban is mindig onnan tudtuk meg a híreket. Mikor MP kimondja, hogy ők sem kérnek a migránsokból, meg megjelenik a saját programjuk, meg elítéli a háborút....ő hazudik. Az az igaz, amit a fidesz szivárogtat ki róluk. Ha a fidesz ígér valamit, az szuper, ha a tisza ugyan ezt, arra nincs pénz. Jó példa a 4IG, ahol az állam titokban adja egy magáncégnek a pénzt, hogy felvásárolhassa az állami vagyont, magyarul ingyen privatizálhassa. Ahogy tették ezt a kastélyokkal, mátrai erőművel. Nem elég, hogy fillérekért megkapja, hanem utána a pályázatokon keresztül az értékének a többszörösét nyerik el.Tiborcnál így lett rakétarajt. A közbeszerzésekről meg ne is beszéljünk!
Irán elfogadta Pakisztán kéthetes tűzszüneti javaslatát a pakisztáni intenzív diplomáciai erőfeszítések, valamint Kína – mint kulcsfontosságú szövetséges – utolsó pillanatban tett beavatkozása után, amelyben Irán rugalmasságát és a feszültségek csökkentését kérte. Emellett egyre nagyobb aggodalom alakult ki a kritikus infrastruktúrában keletkezett károk okozta gazdasági pusztítás miatt – közölték három iráni tisztviselő. Elmondásuk szerint a tűzszünetet az új legfőbb vezető, Ajatollah Mojtaba Khamenei hagyta jóvá.
Donald Trump azt mondta, hogy a megállapodás „attól függ, hogy az Iráni Iszlám Köztársaság beleegyezik-e a Hormuzi-szoros TELJES, AZONNALI és BIZTONSÁGOS megnyitásába”, ami azt jelenti, hogy Irán egyelőre még nem fogadta el a feltételeket.
A múltban Irán azt hangsúlyozta, hogy a szorost csak egy teljes békemegállapodásért cserébe hajlandó megnyitni, amely garantálja, hogy az Egyesült Államok és Izrael nem indít több támadást, és nem csupán egy ideiglenes tűzszünetről van szó.
Természetes vannak, de mivel ez egy teljesen más tartalmú fórum, ezért nem itt fejtem ki, kár volt eddig is szemetelni. WTI zuhan mint a kő, érdekes lesz a holnap is.
Szégyenérzetem van, hogy a magamfajta miatt ilyen a világ annak ellenére, hogy soha nem legitimizáltam egy politikai erőt sem szavazással. Egyébként nem bántották meg.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.