HA es AMENNYIBEN tenyleg 9,7-9,9-et fogunk karcolni, kiszalltok? Onnan egy korrekcio azert eselyes, hogy bekovetkezik, de ha csak a TA-t nezem, akkor 9,7 kitores eseten nincs megallo 14 alatt. Nem kis dilemma lesz ez 9,7 korul.
A trucking szektor jo pass-ban van. De nedz inkabb a nagyokat mint JB. Hunt, Knight Trans, stb. Amelyik trucker ilyen gazdasag mellett, mostanaban gyenge, annak jo oka van elkerulni.
+ a valós infla nagyobb, mint a jelentett, vagy ami a kötvények kamatában tükröződik, a cégek árbevételében és profitjában viszont ott van az infla feketén fehéren, onnan nem lehet elcsalni.
S&P500, az 500 legnagyobb kapitalizációjú cég. Tudtommal az S&P index igazából az össz kapitalizációt tükrözi, nincsen fixen részvényenként súlyozva (ill. cég kapitalizácó alapján automatikusan súlyozódik). Csak a tavalyi (2022) év első felében volt az, hogy kivontak pénzt a "rendszerből". Az 2022 év második felében már csak a különböző cégek részvényei között ment a pakolgatás. Az idei első félévben meg - láthatóan - plussz pénz került a "rendszerbe".
S&P: az nem lehet, hogy hosszútávon azért van mindig felfelé menetelésre ítélve, mert az összetétele folyamatosan változik az évek alatt? Méghozzá úgy, hogy a gyengébb cégek kikerülnek, az erősebb, növekedő cégek pedig bekerülnek. Így egy mai S&P már teljesen más, mint modjuk 10, 20, stb éve. Ezen más is szokott filózni?
Üdv USA közúti fuvarozásban esetleg vki képben van? Yell be kaptam bele 0.8 on, 5B revenue, 40 M market cap, csődközeli állapotban lehetnek? Más MULN nak sikerült tegnapelott újra lement 0,1 re 2X M market capre, onnan meg akkorát pattant mint az állat, tegnap sajna kiszálltam, de érdekes nézni azt az állatkodást ami ebben folyik.
CPE-seknek: Currently, the following risks have been identified for the company: Major Risk Earnings are forecast to decline by an average of 34% per year for the foreseeable future. Minor Risks High level of debt (60% net debt to equity).Shareholders have been diluted in the past year (11% increase in shares outstanding).
Ez jó poén:) Valami lehet abban h kis pozikat kell felvenni. Nekem volt rig em 0.7 en, ha csak 1 havi fizetésemet teszem bele megtartottam volna, most milyen jól jönnne. De betojtan, hogy csődbe megy. De volt túlméretezett Alcoam is 7.5 ön és eladtam 8 on, mert túlméreteztem és közben 6.5 ön már az fájt, pedig de jó lett volna 2 évvel későb 97 en eladni. Most a rigettim is volt vastagon minuszban is meg a Soun is, de már nem adtam el, mert csak egy havi fizetésemet teszem bele ilyenekbe és nem féltem annyira, ki tudtam ülni és megvárni a nyerőt. Sokat csak a biztos aljakba teszek, mert nehezen viselem a minuszokat. De ez csak saját tapasztalat.
Én se tudtam sajnos hinni a RIGben, több köröm is volt benne plusszokkal, de a nagy felkört kihagytam. Most se értem ilyen környezetben miért fúrna valaki tenger alatt, hiszen az olaj kereslet a legtöbb elemző szerint peakel ebben az évtizedben, a tengeri fúrás meg hosszú megtérülésű dolog.
A sell side analystek ritkán találják el, hogy mi lesz. Mindenestre amerikai termelés nyáron elkezd csökkenni. Az OPEC+ meg szintén csökkentget, vagy inkább stagnál, mert a szabad kapacitással rendelkező tagok behozzák azt, amit Szaud és most már úgy néz ki Oroszország is csökkent. A keresletre kell figyelni, az lesz a döntő.
Üdv Tudtok abban segíteni h mikor érdemes nasználni az EMA t és mikor az MA? Erre én még nem találtam normális választ. Köszi ha esetleg vki fáradtságot vesz rá
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.