Csak nehogy valami kellemetlen meglepetés érjen, mint az előző negyedben a befektetési eredmény -3 mrd os tételénél. Sztem már az is jó volna ha nem lenne ez a sor míniszos...
Azt az infót kaptam, hogy tavaly az SK ON csoport is a ciggel szerződött, minden munkavállalóra kötöttek biztosítást. Egy picit ez is tol az eredményen. Holnap jó jenetőt várok. A pakkot már megvettem én is. Páholyból figyelem a rakétát, a kilövés előtti utolsó órákban.
Szerettel köszöntöm a kitartókat :) pár hónapos kiszálló után ismét a CIG fedélzetén, most vettem meg az utolsó 2000db-t, így teljes a pakk, megvan a megálmodott mennyiség. Elsődleges target a rés teteje: 436 onnan majd eldől
Majd amikor először megérkeznek a számok olasz meló nélkül az új, átvett biztosításokkal lesz meglepi...csak addig még van fél év, természetesen elvárható árfolyam 500 körül
Pont az elmúlt hetekben gondolkodtam és döntöttem el, hogy év végéig feltolom a pozimat 25%-kal, mert szerintem jövőre indul itt a rakéta, erős lesz az éves jelentés, minden arra mutat. Na mindegy, nem ezen a plusz 3-4%-on fog múlni, meg növekedjen csak szépen a cég, ez kell ide, nem a negatív meglepetések.
Nem gondolnám hogy az a cigre nagy hatással lehet. De nov 28 meg dec 5 hitelminősítés. Annak szerintem nagyobb hatása lehet az árfolyamra. És eléggé rezeg a léc a leminősítés miatt.. Ha esetleg nem változtatnak a besoroláson akkor decemberben még bővítek itt is és az appban is. Egyébként jövőhét péntek negyedéves jelentés.
CIGPANNONIA kitartók