Eddig nem akartam ide chartot tenni, de most már úgyis mindegy ennek.. Már csak az a kérdés, hogy átmegy e az alsó trendvonalon, vagy inkább mikor?? Egyelőre ne kapkodjunk vele...:) https://ibb.co/TDQKfwzV
Amikor meg jelent ez a cikk, többször átolvastam és arra a következtetésre jutottam, hogy idén nem lesz osztalék. És úgy gondoltam, hogy ez másoknak is egyértelmű és ezért zuhant 450-ről 380ig az árfolyam. Semmi új nincs a hírekben, talán a saját részvény vásárlás és szerintem ez inkább pozitívan kell, hogy hasson, mert lesz mesterséges kereslet.
Nem muszáj újabb interjúra várni, részvényesként a közgyűlésen is fel lehet tenni kérdéseket a napirendi pontnál, felvilágosítást lehet kérni, lehet ott is szembesíteni a cikkben elhangzottakkal...
Abban az interjúban még az volt érdekes, hogy arra is rákérdeztek, hogy az olasz meló miatti tartalék képzés nem befolyásolja e negatívan az osztalékfizetést, amire Fedák úr egyszerűen nem válaszolt.
Uraim, kijelenthető hogy a ma joggal csalódott mindenki aki osztalékot várt. Főleg Fedák úr nemrég adott interjúja után amiben ki is emelte az osztalék és az árfolyam jelentőségét mikor erre rákérdeztek. Azt gondolom nem ártana az úriembert újra meg hívni és megkérdezni tőle mi az oka az ellentmondásoknak. Érdemes újra elolvasni....
És neked legalább ez átjött, hogy Cashflow nélkül nincs osztalék sem. A club "szakértői" ezért elhordtak engem mindenféle idiótának, igaz Toka Úr? Ilyenkor nem kér elnézést a megvezetett fórumozoktól?
Marika ez komolytalan hozzászólás volt a részedről, de tiszteletben tartom azt a véleményedet , hogy nem bízol bennük.Egyébként én sem bennük bízom, hanem a SZIT tv-ben, meg azokban a profikban akik felvállalják nyilvánosan azt, hogy hosszú távon bíznak a papírban.
Lehet, de az növelni fogja a következő évi eredményt, kisebb hullámvölgy után újból új csúcsokra fog törni, de itt mi várható ? Megmondom neked, hát bizonytalanság.:(
CIGPANNONIA kitartók