Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igaz, már ki is tiltottak! :D Hát többek között ilyenek miatt kaptak ki agyonra áprilisban... DE JÓL IS VAN EZ ÍGY! Vegyék, tartsák... legfeljebb elúszik az összes lé :D
Látom Téged is kicsaptak a másik 4ig topicból!Engem is! :D Nincs is azzal gond, az se zavar, hogy nem indokolta a moderátor....De ezt nem értem:Moderáció: Felfüggesztés a "4IG Nyrt reszvenyesek." topikban - 1970-01-01 01:00-ig WTF ????
Pedig de jó volt ez, az októberi hájpban pont egy napig 4IG tulaj voltam, 12%-kal drágábban adtam el másnap egy még nagyobb hülyének ezt a remek papírt.
még mindig Kata bűvös szavai lebegnek elöttem , ez soha De SOHA nem megy 1650 alá :) Van egy jó hírem neki a hónapban lehet már 1000 alatt lesz kicsit hamarabb jön a karácsony így bumm is betud vásárolni
Ők már megvették, a Q8, Ferrari, Maserati, Lambo valamelyiket. Gondolom 4000 felett lekoptak, a kicsiket meg folyamatosan vételre bíztatták hogy micsoda szuper a cég, 2026 végére minimum 8000 de inkább 10000 lesz. 🙂 Apropó tudja valaki mikor lesz az 5000-es buli?
Nekem különösen tetszett a karácsonyi lelkesítés, ahol kiemelték, hogy a bátor kisbüfik most azon tanakodnak, Maldívon vagy Seychelle-n költsék el a megérdemelt szép hozamot. Idén Karácsonykor talán marad Hajdúszoboszlóra vagy Zalkarosra egy akciós hétvégére való?
"És van mit vizsgálni ebben a matrijoska-babaként egymásba tolt, adófizetői milliárdokból hizlalt gigaholdingban. Az elmúlt években a 4iG úgy pakolta a talicskába a hazai infrastruktúrát, mintha egy NER-es lagzin ők lettek volna a svédasztalhoz elsőként odaengedett rokonság. Nem aprópénzzel gurigáztak: bekebelezték a Vodafone-t – amit nagyrészt a mi pénzünkön vettek meg nekik –, lenyelték a DIGI-t, és rátették a kezüket a teljes hazai műsorszórásra az Antenna Hungárián keresztül.De a földi rablás nem volt elég, Jászaiék az űrbe is vágytak. Műholdak, dróngyárak, izraeli és amerikai űr-mutyik. Úgy tűnik, Orbánék még a Marson is akartak egy Mészáros-szintű alvállalkozót. Csakhogy a gravitáció közbeszólt.A Tisza-kormány most kinyitja azokat a fiókokat, amiket a leváltott elit hét lakat alatt őrzött. Ha Magyarék jófejek lesznek, desszertként talán még a 2015-ös magyarországi Microsoft-ügy aktáit is elkérik az amerikai igazságügytől. A német Rheinmetall és a többi nemzetközi "befektető" pedig lassan rájön: eddig nem egy tisztességes tech-cégbe rakták a pénzüket, hanem a pártállam magán-malacperselyébe.Jászai Gellért és a többi közpénzből kitömött stróman most végre megtanulja, milyen is az a valódi szabadpiac, amikor nem a miniszterelnök fújja a passzátszelet a vitorlájukba. Magyar Péterék első lépése odavágós és pontos. Jöhet az átvilágítás, a cégdarabolás, és amit kell, annak a visszavétele. A NER-router ki lett húzva a falból. Nincs több ingyen wifi."
Platina fokozatú amway ügynökók is megirigyelhették azt a feléneklest és folyamatos lelkesítesr, ami a másik topikban ment tavaly ősztől évvégéig. Aki április 12 után nem szállt ki, az egyetlen személyt okolhat, sajár magát.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...