Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ezért ég el a pénze napról-napra.... Mert egy szemellenzős, csőlátású guru. Mint worthington, akinek hirtelen fontosak lettek a jogállamiságok, náluk már 4400 nál fordulni kellett volna. Ja, már 300 óta tartják. Hát vastapsot nekik.
Tudom, téged később köpködtek, és bocsánatot kérek, mert én is voltam elvakult, és nem megfelelően válaszoltam neked, pedig igazad volt. Feleségem üdvözöl ;)
Ennyiért is már kitiltod az embereket te nyomorult? Semmi rosszat nem írt. Nem lehet véleménye? Ja, igen, a te topicodban csak a pozitív vélemény mehet kritika nem, ezért van rengeteg kitiltott nálad.
Most akkor Te kemény shortos vagy? Hogy jön ide az ott one. Ott keményen kilopták a lélegeztető nyereményt. Bent ragadt nekem is ott 10e várom is a visszapénz hivatal megalakulását már nyomom is fel őket ez nem évül el. A tőzsde is szemét volt nem vizsgálódtak csak nincs aláírt éves beszámoló hát kirakták. Fostak a neresektôl meg a havi nettó 6 Milla fizu elvesztésétől. Más világ lett.
Azért ez a Rheinmetall árfolyam is érdekes, gigantikus megrendelések után rendesen túl húzták. A piac még nem igazán tudja beárazni ezeket a hadiipari részvényeket, pláne ha csak egy szegmense hadiipari a részvénynek. Szerencsére nem voltak fókuszban, nem kellett aktívan figyelni a fejlesztéseket, megrendeléseket. Az biztos, hogy az ukránok 3 év előnyben vannak, az oroszok meg mondjuk 1.5 év. Az biztos, hogy a szükség, és az elhatározás sokszor hatékonyabb, mint bármilyen beruházás. A gidrános fejlesztés már most zsákutcának tűnik, pedig el sem indult. Van rá szükség, csak nem olyan volumenben, mint gondolták. Rába árfolyam át is meg lehet nézni. Itt csak a telekommunikációt lehet fixen számításba venni, az kB itt van 2200-2400. A többi szegmens képlékeny.
Engem már innen is kitiltottak. Feel a frusztrációját kitiltással éli ki, meg köpködi, aki 4000 óta lefelé várja, köpködték Zolit, Farkasfűt, Madridot, mert már 900nál lefelé várták. Hát benézték, felment... Nos, ők, Rice, Worthing, meg a többi sámán meg 5000 fölé várta. Hát benézték.,lement... Akkor az állás 1: 1.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...