Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hát engem ne sajnálj, az elmúlt 7 évben itt már annyi mindent átéltem, hogy ez lószar! Megoldom, ne aggódj. Ha kell dobom bukóban és lekövetem a szitut. De ahogy Madrid mondaná, csak fordítva: nem lesz ez soha 1800!
A 4ig-t és az államot digi és Vodafone miatt feljelentették az európai bizottságnál. Nem találtak szabálytalanságot, nem volt elmarasztalás az Eb részéről.
Ezt azért így kijelenteni elég meredek... Jogilag a magántőke alapokat tudja megszorongatni! Pl. Amit a 4IG pénzt költött ezekre a cégekre(fizetések-járulékok, fejlesztések-karbantartások, stb) azt hogyan számolják ki? Azért einstandolni nem lehet, ezt Mp mondta!
Digi ugy jutott az állam hozza hoyg a román digit szopatták és kénytelen volt eladni. Szted ezek után a Digi ott fog maradni? Álom világban élsz. És ez most csak egy példa a Digivel kitudja kit milyen szerződéssel fenyegettek meg. Digi vodafone és a hadiipar biztos nem marad a 4igbe , többit megtarthatja ami külföldről van benne de ami belföldi azt kvieszik és jobb kezekbe teszik.
Látom milyen ember MP, nem a messiás, de a szemünket nem lopja ki, miközben mindent lezülleszt! Ő bevonult a történelembe,h leváltotta vityáékat, és úgy akar a töri könyvekben szerepelni, h felvirágoztatja Magyarországot 8 év alatt! PL: Jött volna a szentfazék okatási miniszter, egyeztetés után más lett az! Fegyveripar kell. Munkahelyek kellenek. Versenyképesség kell. Átrendezik majd a 4IG-it, hogy az állam jobban járjon, ne csak JG bankszámlája hízzon! Ami helyes döntés! A vodafone és a többi állami segítséggel megvásárolt cégek is maradhatnak, azokból is a nagyobb falat az államé legyen! JG sem a messiás, de tud tárgyalni! Sztem nem véletlen h egyszer sem említették még a nevét! Remélem: "Lesz még szőlő, lágy kenyér"
Szia, engem csak az érdekel, hogy ha esetleg a kormány utána megy, és full adópénzből lett telepumpálva a cég, és szabálytalan volt a hadiipar kiprivatizálása, arra hogy fogsz te, illetve hogy fog majd az árfolyam reagálni? Tényleg csak kíváncsiság, minden rossz szándék nélkül kérdezem.
JG okos es ugyes manipulator, de nem bolond hogy a kisbefektetok megmentoje pozt felvegye, tehat nem lep semmit, mert tudja a befektetoi alapismeretet, "nem dobalunk jo penzt a rossz utan". A lelkesen felbeszeloket itt siroosan fel-plusszolook sokasaga igazolja, hogy meg JG-t sem ertik.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...