Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igen, ennyi elég volt a felhúzás lerombolásához. Meg is szünetek a nagy vételek, így senki nem mer belevenni. Aki belevett 10kval és felhúzták 2360ra már mínuszban is van. Nagyon veszélyes belevenni.
Pomperj szerint kész csőd a cég. A hitelminősítők szerint minden rendben. Most akkor pompinak higgyünk aki kB. 8 éve folyamatosan tévedett 4igvel kapcsolatban vagy a hitelminősítőknek?
Mit nem értek? Szerintem az irány egyértelmű. Az hogy 2000ről 2500 fölé felpattant az csak az esés korrekciója. Az hogy nagy forgalommal vették nem számít, legfeljebb több lesz aki beragadt. Trend fordulórol 2800 felett beszélhetnénk de annyi nem lesz idén az biztos. Legjobb esetben megint 2500.
Már mint virtuális, meg ugye mihez képest. Tudom te csak nézted de én vastagon kivettem a részem a tavalyi buliból. Azóta már azt is sikerként értékelem hogy idén nem vagyok mínuszban a 4iggel ugyanis én melózok vele nem csak okoskodok. Az hogy ma mi van egy aktuális állapot majd később jövök a fejedre olvasni. Te tényleg nem érted. Döbbenetes.
Azért az a gazdagodás érdekes mert a beírt vételeid mind mínuszban vannak. Még a mai 2324es is, feljebbről nem is beszélve. Ha lemegy 2000ig akkor már komoly mínuszod lesz.
Értem, hogy nem érted, de miért kell egész nap győzködnöd a topikot, hogy valóban nem érted!? Oké, elfogadom, hogy nem fogsz változni és mindig lemaradsz, és nem unod a saját fejlődésképtelenségedet, de neked nincs jobb dolgod? Mielőtt megkérdeznéd, én veszem/adom, figyelek, okulok, tanulok, gazdagodok.
Teljesen olyan a szitu, mint egy pókerversenyen. Fogy a zseton, telnek a körök, csak tolom be a vakokat meg az ante-t, és közeleg az all-in! 2250 körül már elgondolkodok, de a kereskedés dinamikája is meghatározó lesz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...