Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Tanács Zoltán, a Tisza Párt programalkotási és kormányzati felkészülési munkájának szakmai vezetője Facebook-posztjában három „gyanúsan sietős és gyanúsan nagy” értékű állami beszerzést emelt ki a választás utáni napokból – szemlézte a Portfolio. Az első ügy a HVG által feltárt 390 milliárd forintos keretösszegű informatikai közbeszerzés szerverek és tárolók szállítására, amelyet még tavaly márciusban írt ki a Digitális Kormányzati Ügynökség, ám az eredménye mindössze két nappal a választás után jelent meg.
Ahogy láttam egyébként a tiszások már követelik Csányi (Otp) és MBH bank tönkretételét is. Az ország első kettő bankját tönkretennék de hogy ebbe az ország belerokkana az nem számít. MPnek a sajátjaival is lesz gondja bőven, nem csak a fideszesekkel.
Szerintem nem volt kapcsolatfelvétel. Az kiszivárgott volna és látnánk az árfolyamon. Egyelőre ami jó hogy sem a 4ig sem Jászai neve nem lett emítve MP által. Lölővel foglalkozott, fideszes politikusokkal, MCC alapítványok, autópálya koncesszió, energia ügyek.
mindig más néven.... nem is érdekel zsákold a 4iget :) azt majd május 14-20 között nézzünk rá :) Reméljük szatyor fing is lemond nem kell 2/3-hoz nyúlni de így is úgyis eltakarodik ő is onnan.
2336, nocsak 2200 -re vártam, mi van fiúk? azt tudjátok, hogy egy valaki kavargat itt nagyokat, csak nehogy ráfázzon, vannak hírek a kapcsolat felvételről, Ha
te nem vagy Tiszás az biztos. Ezt másnak akar beadni. Tiszás lennál nem márciusba regeltél volna te csak lecserélted a régi fideszes accodat valami foshalmazra.
Igaz én nem sávosan veszem. Akkor veszek amikor látom hogy fordul és 5-7% után adom nehogy beragadjak. 2000-2500 között mozog, most elindult le tehát ismét jön a 2000.
Mert ahelyett hogy sávosan vennéd és keresnél rajta, majd papír nélkül értetlenkedsz pár hét/hónap múlva, hogy akkor meg mitől ment fel! Ez vagy te. Csúnyábbat most nem írok. Sőt ma már neked semmit. Amikor elfelejted bevenni a piruládat, olyankor nem bírom az okoskodásodat. Ezekkel csak magadat járatod le és idevonzod a hülye gyerekeket(andras-80).
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...