Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nézdd már meg mekkora a forgalom opusban és mennyit esett. Amióta a 4ig zuhan és esett 30% -ot azóta az opus esett pár %-ot. Rába az ami esik, ezért is gondolom hogy egy alap mindkettőből bevásárolt aztán most adja.
Az emberi mohóság. Hirtelen mindenki elfelejtette hogy az Opus 800 ról esett 100 ig. A FOMO felülírja a memóriát és a józan észt. Huhh, ott milyen kontók voltak, kik gyűjtenek, kik verik be, egyik mátrai erőműves szerződésben benne volt valami opcionális bővítés 6xx-ért azaz annyi alá 1000%, tuti nem esik! aztán esett még 500-at. Nem baj, majd bedobnak pár nem kötelező érvényű együttműködési szándékot, esetleg egy zárt, titkosnak (tűnő) tárgyalást Rubioval, ezeket eddig is örömmel ette a nép.
Vették 3500-3600on is 2 napig. csütörtökön , pénteken volt vagy 2 milliárd forgalom összesen. Lehet azok a vevők is már adják? Itt valami nagyon bűzlik. Valamit nem tudunk, mert azért a 4100as szintről 4 nap alatt jutott ide. Ez nem sima korrekció és nem profit realizálás. Itt lehet egy befektetési alap szórja ki a választás miatt.
Igen de ő 2 hete is 5000re várta q4re. Engem meg szidtak mint a fene mert azt írtam 3 hete hogy 4100-4300 a választásokig. Erre tessék már a 3300 is sok.
Zoli ez már nagyon durva. Szvsz 2500-2700lesz az alja, olyan gyomorgörcsöm volt decemberben, hogy már akkor elengedik, hogy még profit veszteséggel is de kiszálltam belőle és váltottam napizásra. Én nem vagyok milliárdos, így volt mit veszíteni szvsz vannak itt még páran hasonló cipőben. A közkéznek szvsz köze nincs a 10%-hoz már (nagyobb cápák és alapok vásárolták be magukat). Itt már legalább 2millió+ darabot dobtak el az elmúlt 1-2 hétben. Kitartást mindenkinek egy darabig szvsz ezen a szinten fog járkálni. Nem kiszabásból írom, meg lefelbeszélésből, meg hogy stresszeljek másokat, de szvsz ez a kb. reális értéke most a cégnek és még örülhetnek is. Érdemes figyelni, hogy néha felrántják, mert azt hiszik ez az alja, utána az emelkedett szinten szórják tovább, aztán majd jól leöntik megint és kezdődik előlről, így lépcsőzik lefelé. Nagyon betankoltak a papírból valakik nagyon alacsony szinteken, mert még így is megéri szórni nekik... Ahogy látom már a rábát is elkezdték cincálni, azt még kisebb pakkokkal is lehet jól mozgatni.
Valaki magyarázza már meg . Látva a múlt heti árfolyam mozgást . Kik veszik ilyen szinten ? Sokan beragadtak 4400 felett most sokan befognak ragadni 3300 felett? Van aki tényleg azt hiszi itt lesz emelkedés ?
Látom ez a sztárpapír talán most kezdi árazni a választási bizonytalanságokat? 2025-augusztusban 2000 ft volt a kitörési szint, után közel 5000 ft-ig emelkedett.-4875 ft-november közepére... Mi lehet az alja a mostani esésnek...
Azért ami tavaly volt a árfolyamban abból levonni ezt a következtetést nem hibáztatnám érte . Tévedet . Ennyi . De szerintem ezt csak az látta aki tiszta fejjel látta mi történt az árfolyam felhuzással
Ez a papír úgymond életveszély!! Közeledik a választási bizonytalanság , meg amúgy is ez a tőzsdén szereplői legjobban eladósodott cég, eddig ételmezhető eredmény nélkül!! Ebből én nem vennék így választások előtt 2000 ft-ért sem!!! Mondjuk talán ott van jelenleg a reális értéke!!! Jól fel lett húzva 5000-ig az ígéretekre, és kecsegtető üzletekre, ami még ha be is jön nagyon a késői jövőben fog realizálódni!! Űrtechnika, haditechnika ebben az országban 😃, ugyan már aki ezt elhitte az meg is érdemli hogy évekre beragadt!!! Emlékszik még valaki az ott1 nato minősítésére ?? Na az is egy nagy hum-buk volt 😃 Jól meg is szívtuk a rengetegen 😠😠
Rice2 hozzászólása 2025. november közepén: " 6-12 hónap alatt azért nem várnám 10e fölé, de 8e simán jöhet szvsz. Mondjuk sok esetben alul lőttem az emelkedést :D" Ebből a 6 hónapból már három hónap eltelt. Kíváncsi vagyok most is tartja e a 8000et rice. Szerintem nagyon mellé lőtt. Idén már a 4000 is álom.
Mondta valaki, hogy aggódom? Szerintem nem nagyon láttál ilyet tőlem... Mindössze, én nem vagyok kárörvendő troll, mint te... Te szimplán sokat gondolsz nagyon magadról úgy, hogy nem is kereskedsz, fogalmad sincs az egészről... Nem is értem, minek pazarolom rád az időm... Azt azért megkérdezném, ha ekkora szakértő vagy, hogy minek vettél 4000 felett ősszel, ha nem ér semmit, 3000-et se a részvény? Csak költői kérdés volt, nem kellenek az újabb félrebeszélések. Buktál vele, azóta utálod... Ennyi.
Ha valaki részvény nélküli fizetett troll, mint te vagy, annak nem számítanak a tények sem... Viszont, jó életed lehet, ha azért fizetnek, hogy egész nap itt oszd az észt... :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...