Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Amikor meg megvette a 100-as akkor mehetett volna sokkal lejjebb is, de nem tette, ezt tegnap is megírtam, ő 4100-on vitt mindent, akkor is amikor 4000 alattt is simán adták volna.
Sztem az kamu pakk volt... Saját magától vette meg. Hogy miért gondolom? Ma kb. 2 perc alatt elment a 4.300-as 100.000-es pakk és utána el is tűnt a vásárlási kedv. Nézd meg a napi grafikonokon. Ott egy bődületes darabszám, majd utána le is esik. Ez kamu volt.
Ha annyira jók lettek volna a kilátások, akkor miért tette volna le a 100-as pakkot 4400-ról 4300-ra... szerintem az, de mind1is spekában lehet keresnii, mint állat és kész ez a lényeg, aki meg magasan ugrik bele az az ő baja lesz.
Idén brutál sokat nyertem 4iggel, de elárulom, hogy közben sok mindent áléltem. Nehéz tartani a nagy emelkedések idején is, de biztosra menni, főleg a 4ig esetén nem tudom hogyan lehet. A legkitartóbbak jártak a legjobban, akik meg vészmadárkodnak, filozofálgatnak, azok lemaradnak.
Ha annyira szar a perspektíva szerinted elvitték volna a 100 ezres pakkot? Azt valaki megvette ahogyan ma is megvették. Miért gondolod, hogy ez ugyanaz a pakk volt? Mi van ha lesz még 1-1- ilyen pakk 4600-on és 4800-on is pl.?
Bárhogy is alakuljon a nap vége - ez egy kaszinó - ez nagyon tanulásogos volt. Ha péntek óta nem lett volna a 130e mesterséges támasz 100-on (utántöltötték) már rég 3800-on járnánk, ha nem lejjebb. Aztán ma hirtelen beállítak eladni, miután kijött a hír (vajon honnan tudták...) - azt elég furán vették meg - ezzel kaszáltak úgy 20-30 millát, aztán hirtelen el kezdte mindenki venni, gondolom pszichológia, hogy a "4iG már 4-6%-kot megy ne maradjunk ki" (már egyébként 10 lassan) , aztán most mindenki beugrik, a spekák majd elmennek, a bejelentés megtörténik, hogy ez van, de még mindig semmi konkrétum és folyt köv. Egyébként már túlvett státuszban van az index, de kit érdekel vesszük mert JG az Isten és 2 nap múlva 10000 lesz. :D Egyébkétnt 2 hete ez volt ez a hír: https://www.portfolio.hu/uzlet/20251205/abu-dzabiban-targyalt-jaszai-gellert-804408 és nem történt semmi sőt akkor volt az öntöde 3 fázisban a hír előtt 30 perccel 2x és utána egyszer, mindenki vonja le a konklúziót és hullámozzunk tovább a semmire...
Orbán Viktor miniszterelnök mit hangsúlyozott ? Lesz korlátlan szankciò mentesség, lesz pénzügyi védőpajzs.Ebből csak egy valòsult az is részlegesen a másik ordas hazugsag volt.És még a többi részletet nem tudjuk mibe került hogy jártunk vele.Én azzal is egyetértek aki pozitívan lát de azzal is aki úgy gondolja hogy nem restek azért hazudni sem .
Simán előfordulhat az is hogy bejelentenek vmi nagy hírt és egy forintot nem fog emelkedni mert aki jòt lát benne az ma benevezett.Ennél a részvénynél már minden volt.Én már csak biztosra megyek nem érdekel hogy többe kerül benevezni ha úgy döntök nekem ez bőven megér annyit minthogy verjen a víz mert a....tak még egyszer nem fogok hype- ra benevezni
"Jászai Gellért hangsúlyozta: a magyar–amerikai kapcsolatok új szakaszba léptek, az Egyesült Államok stratégiai partnerként tekint Magyarországra, ami az elmúlt egy év tárgyalásai nyomán hamarosan kézzelfogható, és konkrét eredményekben is megmutatkozik majd."
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...