Topiknyitó: poreci 2017. 08. 29. 10:16

4IG részvény  

Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zoli4444 szombat, 12:13
Előzmény: #75138  Zno
Annyit mondott ő is hogy hosszú távon jò lehet nem az hogy jò lesz tutira .Ezt semelyikünk nem tudhatja amíg az igéreteket nem látjuk csak terv formajában.De itt folyamatosan az van mondva hogy rakéta és ismétlem rövid távon nagyon nem értek egyet .Mondom és éreztetem is és csak fikazast kaptam mínusz ezernél is csak én voltam a károgò
Zoli4444 szombat, 12:09
Előzmény: #75137  Zno
Csak hogy nem mondtam hogy szar amit ezerszer leírtam hogy hosszú távon jò lehet de most épp esik és lehet nem is keveset és mire a hőn áhított emelkedés nem biztos hogy olyan gyors lesz mint gondoltuk vagy mint gondoltam.Az én poziciòm sajnos latotávra került tőle a többi fentit eladtam.Én bizony hírekre várok és nem tündérporra olyanokra ami bizonyítja hogy meg tudja ugrani a cég hogy kormányzati hatszél nélkül saját lábon is tud sikeres lenni nemzetközileg és ezalatt nem feltétlen üzbegisztánt meg egyiptomot értem .
Zno szombat, 12:01
Előzmény: #75136  Zoli4444
Amennyiben farkasfu chartjába hiszel megint csak nem értelek! Megmondta aki hosszú távon gondolkozik most csukja be a szemét mert egy nagyobb korrekció jön utána megy 5ezer főlé. Tehát hol a gond a részvénnyel? Saját magadnak is ellent mondasz!
Zno szombat, 11:54
Előzmény: #75135  Zoli4444
Így van neki címeztem azzal kapcsolatban amit neked mondott. Elég könnyen értelmezhető amivel kezdtem a mondókám.
Viszont ha már annyira vitatkozni szeretnél velem:
Ha nekem 4IG részvényem van és azt gondolom róla ez egy szar akkor fogom és eladom a picsába és veszek egy számomra megfelelőbbet. Nem háborgok heteken keresztűl és próbálok pánikot kelteni mert minek is tenném? Egyszerűen tovább állok nem idegesítem magam vele ha csak nincs egyéb más szándékom.
Zoli4444 szombat, 11:43
Farkasfu -ra visszatérve meg persze meghallgatjátok aztán némi érezhető cinizmussal leszòljátok. Tegnap -10 Ben is jártunk lehet jobban kellene figyelni másra is még akkor is ha nem feltétlenül értesz vele egyet .
Zoli4444 szombat, 11:36
Előzmény: #75132  Zoli4444
Worthington írasahoz amit nekem szánt ahhoz szòltál hozzá nézd meg .Ha nem nekem szòlt akkor bocs
Zoli4444 szombat, 11:35
Előzmény: #75130  Worthington
A személyeskedést te kezdted.Az hogy folyamatosan benne ülaz egy részvênyben megmutatja hogy neked mi az érdeked .Minél inkább folyamotasan fentebb dumálni az árfolyamot ezt minden nem elfogult látja .Majd utána amikor a spekák elkezdik rázni a fát meg röhögsz azokon aki fentebb lépett be .Persze neked ez mindegy téged nem érint csak addig amíg az új belépőket minden áron rá akarod beszélni hogy vegyenek( még akkor is ha kockázatos) és a te pozíciódnak megfelelően növekedjen az árfolyam még akkor is amikor látványos lejtmenet van.Amikor meg más elmondja hogy vmi nem oké az manipulalò .Az nem az ami te csinálsz ugye ? Hogy visszaesik 5- ről 4 - re de nincs itt semmi látnivaló vegyétek mert csak a kondenz csíkra tudtok felülni ha jön a rakéta majd egyszer ha emelkedni kezd .
Zno szombat, 11:30
Előzmény: #75132  Zoli4444
Ezek szerint te nézed a cseh 2-őt mert ha valóban elolvastad volna amit írtam láthattad volna nem rólad van szó! Worthington meg tudja, hogy Signál2 felhasználó lett megemlítve.
Zoli4444 szombat, 11:22
Előzmény: #75131  Zno
Te még miről beszélsz ? Látod pont mint az arfolyamnál a cseh 2 őt nézed.Mutasd már meg nekem légyszíves hogy az orbán topickba én mikor írtam be ?Követem a politikát de itt speciel az pont nem annyira érdekel 
Zno szombat, 08:46
Előzmény: #75130  Worthington
A másik inteligensebben műveli a szakmát ez által hitelesebb is azok szemében akik nem évek óta vannak itt. A számokkal próbál operálni. Az igazi motivációjára akkor jöttem rá mikor beleolvastam az Orbán topikokba. Azt azonban nem hiszem még róla sem, hogy az árfolyamot tudná jelentősen befolyásolni. Legfeljebb annyit ér el, hogy néhány zöldfülű eldobja.
Worthington
Worthington szombat, 07:44
Előzmény: #75120  Zoli4444
Elég szánalmas, az intelligenciát teljes mértékben nélkülöző és finoman szólva sem tényszerű a beírásod, amit irányomban itt összeszenvedtél, a személyeskedés határait átlépve!! Folyamatosan rakétázok szerinted... akkor írd már be, hogy mikor írtam be ilyet utoljára. Nem is használok emojit a beírásaimhoz.Én nem károgónak, hanem spekának  állítalak be, aki abban érdekelt, hogy az árfolyam csökkenjen!!! Én is le szoktam írni a véleményemet és nem az a problémám, hogy a tiéd eltérő, hanem hogy manipulatívak az írásaid a stílust meg hagyjuk...Azért az mindenképpen figyelemreméltó, hogy a kérésemre nem válaszoltál, pedig az éjszaka kiszenvedtél magadból hét beírást is! Minden részvény életében van korrekció ez természetes, de én befektetőként ülök a részvényben, ezt is leírtam sokszor már. Folyamatosan veszem 2017- óta és jelenlegi ATH-n is vettem, ezt is beírtam. Hogyne fogadnám el mások véleményét, erre van a fórum... Farkasfu írásait többször megköszöntem, pedig nem feltétlenül az emelkedést erősítette. Nyilván Ő is tévedhet, ahogy én is.
Zoli4444 szombat, 03:11
Igen lehet az is hogy beugrik egy állat hír és emelkedik megint de amíg erre várunk ?? Vagy ha sokáig nem jön ? Vagy még se lesz annyira jò mint kinézett?Vagy ha közben jön rossz is? Fontos hinni egy részvényben de azért nem árt közben a földön maradni 
Zoli4444 szombat, 03:05
Lehet és valòszínüleg lesz is még rakéta ebben a részvényben de ki....ra nem mindegy 5000 ről-8000 re vagy 3000 ről 3500 ra .Lesz kiírva még rice, meg feel,meg worthington  által hogy na a nagy károgòk most nincsenek sehol csak az nem mindegy mikor .Nekik mindegy lesz ( majdnem ) mert ők akkor is nyerőben lesznek ha ez 3000 en történik .Azt nem képesek sokan felfogni hogy másnak nem biztos hogy ilyen mindegy lesz .Akik 4800-4900 en szálltak be az ő mantráikra azért lehet ránézve az arfolyamra már érzik hogy másnak is lehet igaza ha még bíznak is benne hogy nem így lesz .Bevallom az amcsi találkozòig én is pozitívan láttam a dolgokat de ott azért jött egy pár intelem mástòl ami azért gondolkodásra késztetett . És igen szükség van erre is .
Zoli4444 szombat, 02:48
Miközben várjuk a jò híreket akár rossz is jöhet .Durva mi ? Venezuela ,taiwan ? Ezek is jöhetnek ám nem csak az műhold meg a hadiipar.És a részvény látjuk mostanság hogy reagál a jò hírekre és hogyan a rosszra .Elég volt egy eus képviselőnek elszòlni magát minden konkrétum nélkül és majd 5 százalékot esett a részvény .
Zoli4444 szombat, 02:44
És miközben várjuk a jò híreket làm :
:https://www.portfolio.hu/gazdasag/20251205/kellemetlen-meglepetes-itt-a-fitch-dontese-magyarorszagrol-804492
Zoli4444 szombat, 02:43
Előzmény: #75122  fiftififti
Én feljebb mondanám az árát de csak egy kicsivel 2800 max 3000 kornyékére de rohadtul egyezik a véleményünk.Ugyanezt mondogattam odaát a sok elvakultnak
fiftififti szombat, 02:42
Előzmény: #75122  fiftififti
Én ebbe nem mernék már belevenni bőven 4000 alatt sem,
Inkább még delta, vagy nutex 😃 
fiftififti szombat, 02:40
Előzmény: #75121  Zoli4444
Hát bizony nem is kicsit szaladt előre az árfolyam!!
Szerintem reális értéke 2200-2400 forint lenne.
1000 milliárd forintos hitellel, hangzatos tervekkel, űripar hadiípar, drónipar ,hagyjuk már annyira nevetséges!!
És ha ezekből valami nagy szerencsére megvalósul,  mikor lesz azon eredmény, hosszú évek múlva!!
És nem elvetendő a hamarosan sorra kerülő választás sem, ami azért annyira nem egyesélyes mint eddig!!
Mi van ha bukik a ner,  akkor még 2000 ft is sok ezért a fantazmagóráért 😲😲
Zoli4444 szombat, 02:18
Előzmény: #75115  mandoo
Komám jòl mondod . A hangsúly a hype- on.Egyenlőre a távközlési részen kívül és a védelmi részen kívül ami vaskos kormányzati hatszéllel szerzett a cég egyáltalán nem ugrotta meg még az a szintet a cég ami elválasztja ettől .Nagy ígéret a cég nagy ötlet de egyenlőre még csak ennyi nem több .A színt megugrasara várunk csak tudod az nem olyan egyszerű mint néhány fòrum társ várja és lehet át kell gondolni amíg a hírekre várunk hogy nincs nem szaladtunk e egy kicsit előre ? Nézd meg a mai napot kinek lett igaza az amcsi találkozó utáni pár nap òta ezt ugatom hogy előfordulhat hogy túl van húzva .Azt persze nem tudhatom mikor jön egy olyan hír amire tényleg pozitívan reagál a részvény de azt látni hogy folyamatosan jönnek a kisebb jò hírek a jò jelentés és megy lefelé az árfolyam a jelentés előtti pénteki napròl nem is beszélve amikor masfél òra elteltével 8 !!!!! Milliò forgalma volt a részvénynek .Nem kéne ezeket esetleg átgondolni és elfogadni hogy van aki ezeket nem rakétànak találja ? Nézz rá a mai napra pofázhattok amit akartok akármi is lesz hétfőn vagy utána eleddig nekem volt igazam nem annak aki  Q3 előttre 5000 feletti árfolyamot jòsolt.

Topik gazda

poreci
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek