Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egyelőre még viszonylag jól tartja magát az árfolyam, viszonylag távol az 1550-es lokális aljtól, még nem írnám le teljesen. A következő egy-két hét fogja eldönteni az irányt a következő hónapokra szvsz. Az biztos, hogy a Musk-féle hír inkább egy speka rántást eredményezett, egy mini-hype-ot. Akivel Musk üzletel, azt felkapja a mánia. Mivel írták, hogy az űr üzletágat gyakorlatilag most alapították, új gyáregységet hoznak létre, stb., ezért szvsz ez még hasonló a hadiipari szegmenshez. Még nincs benne igazi know-how és termelés se (az űriparhoz is a SpaceComtól szereznek éceszt), csak megrendelések, illetve lehetőségek. Amíg ez a két szegmens kialakul és igazán felfut, az minimum egy-két év lehet. A telekom ág és az IT ág viszont jól fog termelni, és ettől a kettőtől (főleg a távközléstől) kell várni az igazi jövedelemtermelést. Szerintem év végére már hozni fogják a kívánt eredményességi mutatókat, jelenleg még látható, hogy nem hozzák, és szvsz év végéig se fog változni a helyzet. Ezek miatt én nagyon valószínűnek tartok egy jelentősebb korrekciót néhány hónapos időtávon.
Az a pár napos táv úgy tűnik, hogy inkább pár hetes lesz... Mondjuk az éves időtávon vagy több évre előtekintve a cég is és az árfolyam is növekedésre van ítélve. De szerintem lesz egy erősebb korrekció még.
Időtáv kérdése! Pár napos távon igazad lett, de nem mindenki trader! Árfolyamnövekedési potenciál szempontjából a 4ig jobb lehetőség, mondjuk 1 éves távon mernék veled fogadni, melyik lesz magasabban(nem is kevéssel)! Benne vagy?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...