Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az újabb JG tárgyalás hírére már mínusszal reagált az árfolyam. Most már valami konkrétum kellene mert ez így kevés. Ebből komoly zuhanás lehet ha nem jön hír hamarosan.
Egyelőre még viszonylag jól tartja magát az árfolyam, viszonylag távol az 1550-es lokális aljtól, még nem írnám le teljesen. A következő egy-két hét fogja eldönteni az irányt a következő hónapokra szvsz. Az biztos, hogy a Musk-féle hír inkább egy speka rántást eredményezett, egy mini-hype-ot. Akivel Musk üzletel, azt felkapja a mánia. Mivel írták, hogy az űr üzletágat gyakorlatilag most alapították, új gyáregységet hoznak létre, stb., ezért szvsz ez még hasonló a hadiipari szegmenshez. Még nincs benne igazi know-how és termelés se (az űriparhoz is a SpaceComtól szereznek éceszt), csak megrendelések, illetve lehetőségek. Amíg ez a két szegmens kialakul és igazán felfut, az minimum egy-két év lehet. A telekom ág és az IT ág viszont jól fog termelni, és ettől a kettőtől (főleg a távközléstől) kell várni az igazi jövedelemtermelést. Szerintem év végére már hozni fogják a kívánt eredményességi mutatókat, jelenleg még látható, hogy nem hozzák, és szvsz év végéig se fog változni a helyzet. Ezek miatt én nagyon valószínűnek tartok egy jelentősebb korrekciót néhány hónapos időtávon.
Az a pár napos táv úgy tűnik, hogy inkább pár hetes lesz... Mondjuk az éves időtávon vagy több évre előtekintve a cég is és az árfolyam is növekedésre van ítélve. De szerintem lesz egy erősebb korrekció még.
Időtáv kérdése! Pár napos távon igazad lett, de nem mindenki trader! Árfolyamnövekedési potenciál szempontjából a 4ig jobb lehetőség, mondjuk 1 éves távon mernék veled fogadni, melyik lesz magasabban(nem is kevéssel)! Benne vagy?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...