Van pár keleteuropai etf. ami nagyot ment pár hónap alatt, abba adtak bele.
Ez az OTP, MOL, Ricsi árfolyamára van hatással, a 4ig-re nem, mivel az egyetlen ilyen etf-ben sincs benne.
Itt egyszerűen az van, hogy túlszaladt a papír. Én magam is beírtam, aki hiszi, hogy lesz ez még 2400 is, hogy azért azt ne gondolja már senki, hogy pár nap alatt futja be.
Én egész évre gondoltam az 1600-as szintet és jövőre a 2400-est. Most annyit értek el, hogy akik fent kiszálltak (pl részben én is :):):) azoknak megcsinálják az új beszálló pontokat.
Ettől a cég se rosszabb se jobb nem lett.
Okosan kellene vásárolgatni. Nézd meg mit csináltak ma a DH-ban.
Illikvid papírt széttéptek 1600 fölé, Aztán vissza 1400-es szintre.
Ez az OTP, MOL, Ricsi árfolyamára van hatással, a 4ig-re nem, mivel az egyetlen ilyen etf-ben sincs benne.
Itt egyszerűen az van, hogy túlszaladt a papír. Én magam is beírtam, aki hiszi, hogy lesz ez még 2400 is, hogy azért azt ne gondolja már senki, hogy pár nap alatt futja be.
Én egész évre gondoltam az 1600-as szintet és jövőre a 2400-est. Most annyit értek el, hogy akik fent kiszálltak (pl részben én is :):):) azoknak megcsinálják az új beszálló pontokat.
Ettől a cég se rosszabb se jobb nem lett.
Okosan kellene vásárolgatni. Nézd meg mit csináltak ma a DH-ban.
Illikvid papírt széttéptek 1600 fölé, Aztán vissza 1400-es szintre.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...