Ha valakinek van pár 10k db-ja akkor osztalékból is jól el lehet lenni. Most nihil van, de lesz ez még így se. Ha olcsóbban lehet venni még az nem olyan nagy probléma szvsz. Rekordnegyedévek vannak, para meg max a fejekben van, de minek.
Gyengén adják az osztalékot, miért költsenek saját részvény vételre is? Terjeszkedés a céljuk, nem a részvényesek gazdagítása. Spanyolország, Dubaj a cél.
2,5%-os BUX emelkedésnél ez továbbra is csak esni tud. Tavaly májusban volt SRV és 286.000db részvénnyel rendelkeztek, most csak 188.000db részvényük van. Simán beindíthatnák az SRV-t, főleg ilyen áron.
Ha beönti ezen az áron bőven van vevő… Mindjuk miért ne lenne.. Csak egyszer menjen 1300 fölé, Nem 1500-1600 csak 1340 pl Már 100 Ft-ot- keresett részvényenként… Szóval ezen a szinten már sokaknak megéri
Sokaknak nem fekszik, hogy szét lett kenve az osztalék több tételre. Nekem amúgy pont hogy ez tetszik. Továbbá van most egy lassulás a hazai piacon és ezt ráhúzzák a DH-ra, ami viszont nem csak itthon pörög, sőt.
Megvan már az osztalék fizetés napja? Az E-8 napon lévő tulajok kapják az egészet? Az előleg hogy számolódik? Aki nem tartotta annak vissza kell fizetnie?
Én is azt látom valaki 1 db-bal kötögeti le… Full manipuláció az egész… Mondjuk én el nem adok nekik 1 db-ot se akkor inkább ülök benne még két évet… Vagy lejjebb megy és higitok.. Átváltom az állampapírom mert ez jobb hozamot biztosít..
Szerintem szándékosan nyomásják le az árat. Semmi nem indokolja az esést. 4IG-nél 100x nagyobb az esélye, hogy negatív bejelentések jöhetnek mégis emelkedik.
DUNAHOUSE részvény