Már lassan több osztalékot fizet mint az állampapír vagy egy ingatlan befektetés.. Nekem tökéletesen megéri 10 év múlva nullán leszek akkor is ha nem emelkedik a cég árfolyamának értéke
Sajnos még mindig nem hiszitek el hogy az itthoni támogatási rendszerről vár infót a piac. Bármilyen kis szigorîtas vagy kivonás, aztán az árfolyam zutty. De ti tudjátok. Én biztos megvárom merre lesz az iràny.
Rekord 1 negyedéves jelentésre + 6%-os osztalékhozam + 32%-ra vagyunk a célártól és mégis csak esik a részvény. A cégnek sajátrészvényeket kellene vásárolnia, hogy végre meginduljon.
Részemről nincs aggódás a papír iránt, ma is vettem. 4 országban van jelen - cseh leány felszámolása után-, szerintem normális, hogy kell kezdeti befektetés egy új akvirált cégbe és egy darabig nem profitot termel. Nekem tetszik a hitelközvetítési szolgáltatásuk, tervek szerint 2-4 új országba lépnek még be (ebből egy beteljesült a donpiso-val). Kicsit vártam volna, hogy a spanyol operációt kirészletezzék a jelentésben, de talán a következő negyedévekben. Profit 47%-a minden évben érkezik osztalékban évi 2 alkalommal.
Amúgy az is vicc, Hogy egy sorozatban veszteséget generáló Masterplast Jövőkép nélkül jobban tartja magát!!! Ami oszatélot se fizet… Néha azt érzem ostobák az emberek
"Although donpiso
generated HUF 1bn commission, its results are not consolidated this year and currently it is
still a loss making subsidiary due to higher upfront costs related to brand and system buildout. DH Group expects to have more clarity about volume dynamics from this segment by
the end of this year." Bár a donpiso 1 milliárd forint jutalékbevételt termelt, az eredményeit idén még nem konszolidálják a csoport eredményeibe, és jelenleg továbbra is veszteséges leányvállalat a márkaépítés és rendszerkiépítés magas kezdeti költségei miatt. A DH Group várakozása szerint az év végére tisztábban fog látszani ennek az üzletágnak a forgalmi/volumen dinamikája.
Sajnos itt most a céláremelés sem segítene. Kellene valami pozitív bejelentés a kormánytól, vagy legalább annyit mondhatnának, hogy marad az Otthon Start.
DUNAHOUSE részvény