Tegnap volt akinek nem tetszet hogy mondtam szerintem nem lesz emelkedés erre a hírre többen belinkelték, megjelent a portfolion is még este szerintem mindenki átolvashatta többször is mégsem emelkedtünk eddig még néhány forintot sem R249
Örülök hogy belinkelted ide mert tudok erről viszont arról nem hogy ezalatt a közel 1 év alatt bármit is csinált volna CybAIr Klaszter pedig szívesen hallottam volna bármilyen hírt ÉS ez nem ellened szólt MInt mondtam köszönöm hogy rákerestél!
Nem ez az első klaszter, amiben az ott1 a tsystemmel együtt van.. 1 éve a cybair klasztert alapították. Hungarocontroll, OTT1, Tsystem: https://bet.hu/newkibdata/128129700/tajekoztatas_2018_12_17.pdf Nem új a kapcsolat, és nem kis partnerek mellett van ott is alapítóként! Szépen csendben komoly jövő épül. Pl nemrég drón üzletág lett bejelentve, nyilván a cybair tagságnak van némi köze ehhez. Most megint olyan szövetség, amihez a tsystem is oda engedte a logóját. Jó bekötésük van ezeknek és szerintem nem véletlenek a pletykák, mint ugye a nyári index cikk...
OTTone