Szerintem meg itt bevárja opuszt. Ami a héten akár meg is történhet😄 Aztán versenyt futnak ki ér hamarabb 300 fölé. Szerintem ott1 - nek nagyobb az esélye 😉
egyébként meg a mai digitális világban ez a részvény megkeletkeztetés elég nevetségesen hosszú ideig tart ez sem éppen a befektetők érdekeit védi.... mert szerintem mikor még nyomtatták a részvényeket lehet akkor sem tartott tovább
Köszi. nekem is ez a kendvencem régóta gyűjtögetem hol több hol kevesebb néhány ezer dbbal volt még anno 30 környékéről is persze azok már rég kimentek
Mindent szerencsére nem, akkor nem tudnék ilyenkor örülni. Kibocsátás? Én is szeretném tudni! Amit 99.9% os biztonsággal gondolok az az, hogy nem miattuk nincs még meg.....én most vettem részt egy zártkörű befektetési jegy értékesítésben cirka 10 millió euro, és a jegyzés után!!!!!! az mnb kért még 34 dolgot hiánypótlás címén, hogy a jegyeket meg lehessen keletkeztetni és odatranszferálni ahova kell( a jegyzőkhöz) a válaszok meg lettek másnap az mnb még ült rajta három hetet... Szted egy új részvénykibocsátás kapcsán mennyi kérdésük van( és ez nem a szakértelem hiánya, hanem a túúúúlzott bürokrácia a befektetők védelmében....)
Én is egyet értek Veled ,annak ellenére,hogy a kedvenc részvényem,és folyamatosan gyűjtöm.Sajnos ebből a stratégiai megállapodásokból már van egy tucat,ami a piacot teljesen hidegen hagyja.Konkrét szerződéseket kellene közzé tenni,a hozzájuk tartozó számokkal(bevétel),az mozgatná meg az árfolyamot. Az est a semmire napokig emelkedett,jó nagy forgalommal,mi meg csak esünk folyamatosan a nemrég elért 293FT-ról.Pedig azóta megjelent 1-2 stratégia megállapodásról született hír. Továbbra is HAJRÁ OTTOKA!!
Ne aggódj volt néhányszor hogy elkezdtem írni aztán kitöröltem De azért gondoljon bele mindenki van szerintem 2 nagyon fontos dolog amiről beszélnie kellene a cégnek 1. Szerverpark 2.Részvénykibocsájtás még véletlenül sem szólnak egyikről sem pedig nem 2forintos dolgokról van szó
Akkor én nyugodtan örülök! , van sapkája nincs sapkája.... Ha nincs hír, miért nincs, ha van miért ilyen bonyolult, ha nem mond semmit a mükődéséről akkor mit csinálnak? , ha nem írják ide le pontosan 1 milliókettőszáznyolcvanhaterzerötszáznégy forint nyerő lesz, adók levonása nélkül, akkor minek mondják, meg kinek..... Én szerintem teljesen korrekt a tájékoztatás és nem is olyan bonyolult olvasni: ha a cégek nem azért szerveződtek össze, hogy egymást meghívják pogácsapartyra akkor a közös üzleti lehetőségek miatt szerveződtek! Én ezeknek a partnereknek örülök!
OTTone