Szia! Milyen DKJ t vettél a webkincstarban idáig? Mert elég volt a 3 és 5 éves pmap bol most nekem. Nem vagyok oly biztos, hogy 2025 ben is nagy inflációt várható. És hát az idő előtti visszavaltasi 1% nem tudom hogy változhat. :) Szükségem lenne arra a pénzre tavasszal kb marciustol. Azért gondolkodom DKJ ben Várod meg a hozamok ugrást? Tudtál egyáltalán nagyobb tételt venni?
Ez a ami van webkincstarban azt biztos lehet venni sem mukodik. Pl 50.000ig lementem es nem kapok rovid DKJkat, tehat lofutty ez a ami van bent, az biztos kaphato
Recesszióban a lakosság sem fog állampapírt venni, mert nem lesz miből...2024 kritikus mint írtam. 10% átlagos kamat szinttel 4,5 ezer mrd. Ennyit kell kikohogni. Hát...Nekem is holnap van lejáratom. Biztos nem megyek hosszúba.
Hello, ma jart le nagyobb papirom. Mit jo venni? Jovohetre szerintem ugrik megint DKJ kamat, de lehet ket napon belul is. PMAPot is valtanam mar at, de lassan jon ott is ev elejen a magasabb kamat.. Neztem ezt a 2029et is 12.02% Van aki 2051et is nez, 51%os arfolyamon venni..
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.