Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Borisz szombat, 16:35
Előzmény: #101022  N0MAD
monnyuk én a csihadistáktól kicsit tartok is
bronz szombat, 13:50
Előzmény: #101023  Boby
A Béketanács elnöke elhozza a békét.
Aki nem hiszi, az Gyurcsány Ferencet támogatja.
Boby
Boby szombat, 12:57
Előzmény: #101022  N0MAD
Március óta,hetente legalább kétszer kitör a háború vagy a béke,attól függően, hogy trumpli merre nyitott pozit.
Boby
Boby szombat, 06:32
Sok szakértő bírálja az új kormányt, hogy miért nem vezeti ki azonnal az árbeavatkozásokat,mert azok károsak. Hát ha jobban megnézzük,varga a magas kamatokkal ugyanazt csinálja,csak pepitában. A kormány sapkák javarészt a kereskedelmi szektort érintik, a magas kamat miatti erős forint meg az alacsony hozzáadott értékű termelést.
Boby
Boby szombat, 06:13
Előzmény: #101019  Boby
"Ez az egész propaganda-foci mánia megy szépen a levesbe, innentől a fociban is mindenki éljen meg a piacról. 80%-kal olcsóbban."
Na ez az igazi infláció csökkentés,nem amit varga csinál! 
Boby
Boby szombat, 06:11
Vakmajom facebook poszt:Meghirdették a magyar focibajnokság közvetítési jogait 1 évre 8 milliárdért. Nem jelentkezett érte a kutya se, senkinek se kellett ennyiért, besült az aukció. 
A maffiaállam agymosó propagandatévéje utoljára 10 mrd-ot adott érte a te pénzedből, ennyit ért nekik az egyperces gyűlölethiradók terítése a szünetekben. A cseh bajnokság éves közvetítési joga kb. 3 mrd, pedig ott jobb a foci és 50%-kal magasabb a GDP,  nagyobb a nézők vásárlóereje, szóval a magyar jog aligha érhet többet 2 mrd-nál, a piacon. Ki a fene néz Bumburnyákfalva-Mezőkövesd meccseket, és mit lehet nekik reklámban eladni? Mankót? Protézist? 40% kamatú személyi kölcsönt? Ez az egész propaganda-foci mánia megy szépen a levesbe, innentől a fociban is mindenki éljen meg a piacról. 80%-kal olcsóbban. Legalább.
Még az is lehet, hogy piaci alapon, valódi tulajdonosokkal, állami, azaz adófizetői támogatás nélkül, teljesítménykényszerrel, sokkal jobb lesz. Esetleg majd jut a stadionok villanyszámlájára is, bár ez nem biztos.
Boby
Boby szombat, 06:11
Előzmény: #101017  bronz
Ez igaz,de addig is,valamibű élni kell! 
bronz szombat, 06:07
Előzmény: #101014  minort
Itt az idő irányt válrani és nem ócska összeszerelő üzemet országot építeni környezetszennyező gyárakkal.
Amelyik cégnek nem tetszik, csomagolhat.
Bandita szombat, 01:31
Előzmény: #101015  N0MAD
Impala már megvolt:D
N0MAD péntek, 18:04
Előzmény: #101013  Bandita
paritás!
impala vagy semmi!
minort péntek, 11:35
Előzmény: #101012  bronz
Pedig sok cég erre alapozta,hogy idejött. Ránéztek a Ft. chart-ra és megvolt az éves ingyen béremelés.Valószinú a kormány is asszisztált benne. Most uj a helyzet! Szóval vagy jönnek a leépitések vagy újra Ft gyengülés várható! Lényegében ez olyan mint az infláció,muszáj valamennyinek lennie különben nem költenek az emberek,Szar a világ:)
Bandita péntek, 08:42
Hát ez bizony erős. 
Mi lesz itt 1-2 esetleges jó nemzetközi hírre?
330? Hahahha 
bronz péntek, 05:33
Előzmény: #101011  Boby
Amelyik cég arra alapozza magát, hogy majd a folyamatosan gyemgülő forint miatt lesz versenyképes, az tényleg inkább hűzzon el innen.
Boby
Boby csütörtök, 16:22
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260604/megelegeltek-a-munkavallalok-az-elegtelen-bereket-sztrajk-kezdodik-a-del-koreai-tulajdonu-gyarban-841314
"A Magyarországon mintegy kétezer munkavállalót foglalkoztató, túlnyomórészt exportra termelő vállalat pénzügyi mutatói ugyanakkor romló tendenciát mutatnak az utóbbi időben. A legfrissebb elérhető cégadatok alapján a korábbi 1,8 milliárd forintos nyereség után a legutóbbi üzleti évet már 5,8 milliárd forintos veszteséggel zárta a cég."
De legalább az erős forint letörte az inflációt. Tavaly,nem tudom már név szerint, hogy kik voltak,de nem én voltam egyedül,akik az ilyen eshetőségekre már figyelmeztettünk. Természetesen alaptalannak lettek minősítve a félelmeink.
Boby
Boby csütörtök, 15:05
Előzmény: #101009  Freszelés
Én se tudom mit ígértek,de szerintem csinálják azt,ami hosszú távon az ország és a benne élő emberek érdeke. Nekem egy jó és fenntartható eü,előrébb való mint a 2030-as rossz áron bevezetett euró. 
Freszelés csütörtök, 14:57
Előzmény: #101008  Boby
nem tudom ígértek-e bármit, de ha volt ígéret, akkor tartsák be azt. ha mindkettőt megígérték, akkor mindkettőt tartsák be. ha egyiket se, akkor tökmindegy, mert a választóálompolgárnak eddig se volt fontos egyik se.
Boby
Boby csütörtök, 14:38
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260604/mok-elnok-sok-teruleten-rosszabb-allapotok-vannak-mint-20-30-evvel-ezelott-841236
"a magyar egészségügy számos területen rosszabb állapotban van, mint húsz-harminc évvel ezelőtt – becslése szerint mintegy 6000 milliárd forintnyi forrás hiányzott az ágazatból"
"évente emberek tízezrei halnak meg olyan okokból, amelyek megfelelő ellátással vagy korábbi beavatkozással elkerülhetők lennének."
Most akkor hogy legyen? Pótoljuk ezt az összeget és a lemaradást vagy 2030-ban legyen 330 mellett euró és továbbra is haljanak meg évente tízezrek,amúgy  gyógyítható betegségeskben és járunk majd gyógyulni Ausztriába?
Bandita csütörtök, 11:32
Izgalmas nap eddig EURHUF szempontból.. Remélem senki nem gondolja hogy bármi köze van Forinthoz, vagy akár a kormányhoz... Vagy igen? 
bronz csütörtök, 05:43
Ez csak is annak hatása lehetett, hogy előkerült végre OV.
Már azt hittem, hogy az ukrán fronton harcol, miközben átoperálták nővé.
Bandita szerda, 23:00
Előzmény: #101003  N0MAD
A Pilisben érezni is lehetett.
Többen jelezték.
N0MAD szerda, 21:58
Előzmény: #101002  Bandita
remélem figyeltél, volt egy másodperc amikor kifejezetten defláció volt!
Bandita szerda, 21:13
Izgalmas nap volt EURHUF szempontból.. Remélem senki nem gondolja hogy bármi köze van Forinthoz, vagy akár a kormányhoz... Vagy igen? 
N0MAD szerda, 16:37
Előzmény: #100999  Boby
lehet erre tippelgetni, valszinű több összetevős is.
Az ellenoldal mennyisége és aktivitása, putyin gyengülése, trump máshova fókuszálása, az európai közvélemény nyomása, eus háttérjelzések és lépések, a saját oldalának kontraszelekciója és kontraproduktivitása, jó ég tudja mi minden amit nem tudunk és nem is fogunk tudni.
El is szoktak a valódi versenytől. A díszletellenzék nem tartotta őket edzésben, a diszletmédia nem kérdezett keményeket hogy szokják, zárt gyűléseken nem kellett tudni tömeget kezelni.
Az intézmények szétrohadása nemigen volt letagadható, minden ami állami feladat jelképessé változott, csak a hobbijaikra fordítottak figyelmet.
Gondolom a nyilt hatalommegtartástól eltanácsolták (és ahogy én tapasztalom a rendőrök, katonák se igen álltak volna ki a kedvükért, tek meg kevés) más meg nem maradt. Pénzszórás megvolt.

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek