Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Úgy érted M.A.G.A (Make Amerika Great Again ?!) Bocsi nem tudtam kihagyni. Szerintem a maga útja azt jelenti, hogy azt teszi amit mondanak neki. De hogy ez nem lesz mindig az amit a magyar választók érdeke is abban azért biztos vagyok.
+1 - Azért milyen kemény, hogy az elbaszott monetáris és fiskális politika pár év alatt eljuttatta oda az embereket, hogy 400 alatt már erős a forint. Akárhányszor rágondolok 2022 őszére, mindig elönt a düh!
Varga nem az inflációt fogja megfojtani, hanem a hazai gazdaságot. Nem a hazai "gazdaság" találta ki, hogy nulla növekedés mellett három év alatt 40%-val kell növelni a béreket,hanem orbán.
Most olvasom a profi topicból, chart-tradertől: "Eurhuf bollingerje kezd beszűlülni. Ha ezt lefelé kezdi tolni, nem lesz őrültség a 367 alatti szint. "
https://youtu.be/TgqV2-xvfok?si=IdHlHK0NOyT-iY9Z 260 lesz az!😊Itt vannak akik már hitelminősítői felértékeléseket várnak az év hátralévő részében. A riport legvégén 10:00-tól. Török Zoltán Raiffeisen. Mindenesetre ha ez megtörténik, akkor mi valamit nagyon nem jól látunk a magyar folyamatokból és még legalább 16 évet kell kapnia az orbáncságnak!😊
Igen, jöttek a nagy számok, hogy 1x%-kal nőttek a (reál)bérek, de én alig hallottam ilyenről, ahol tényleg így volt. A szavazatvásárló hathavi fegyverpénz is dob majd rajta egy nagyot és megint villoghatnak vele választás előtt, hogy itt micsoda kereset növekedések vannak. Szívesen megnéznék egy valós bérstatisztikát, amit nem torzítanak a NER stróman milliárdosai. Szerintem sokkal siralmasabb a helyzet ezen a téren is.
"ennek fő magyarázata az lehet, hogy vidéken elmaradt a béremelkedés az inflációtól." Akkor eddig milyen 10%-os reálbéremelkedésről ugattak a szakértők, meg a ksh?! Előbb vagy utóbb ki fog derülni amit mi már tavasz óta feszegetünk a forgalmi adatokat felhánytorgatva,hogy a lakosság legnagyobb részének nem nőtt a reálbére,hanem csökkent. Nem olyan régen említettem,hogy talán a lakossági állampapír értékesítés is emiatt nem megy,mert elfogytak a tartalékok.Nem üdülnek,nem zabálnak,nem takarítanak meg,mert nincs miből. A Virovácz meg még a minap is azt nyilatkozta,hogy pörög a fogyasztás. Amúgy az igazán szép az az,hogy Magyarországon úgy képes nőni az infláció, hogy nincs is mögötte fogyasztás! Mi lesz, ha lesz?
El tudom hinni hogy olcsóbb, de az indítás az olcsó volt. Az nem ugyanaz. Amügy hogy petike az orosz érdekek védelmében sivalkodik vagy valami közvetítő cégen keresztül sápot huznak és anyagi érdek, vagy mindkettő azt nem tudom biztosra megmondani.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)