Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Üdülésen, tőzsdén túl, kezd aggasztani ez a téma. Mikor gyerek voltam, dúlt a hidegháború. Igazából senki le sem sz@rta, de ez most melegnek tűnik....és nem csak a péntek óta történtekre gondolok.
Igazából ez tök normális! Nem történt itt pénteken semmi érdekes, csak a 3. világháború egy újabb szakaszába léptünk, meg a világgazdaság kapott egy újabb gyomrost.
Eppen semmit nem er ha nem tud legalabb naposon legalabb ott zarni, technikailag kevesen tudnak egy valtoban vagy banknal kozeparfolyamhoz kepest vasarolni az adott target arfolyamukon, ha tiszavirag eletu.
Szerintem a napi 20 óra óriási kamu, van az napi 27-28 óra is. :D Kizárólag azért dolgozik ennyit ez a szenny ember, hogy az országnak, akarom mondani az orbán családnak és a NER-es cimboráknak minél jobban menjen.
Feleségem felvetette, vigyük el vonattal valahova a bringákat, és túrázzunk egy kőrt. Abban maradtunk, hogy a vasutat kihagyjuk a programból, bringázni akarunk, nem szívni.
Be kellene vezetni valami tippmix játékot, hogy fogadni lehessen, melyik vasútvonal döglik be a következő hétvégén. Mondjuk a balatoninál 1,01 lenne az odds, mert az szinte tuti. De a győri vonal se kutya.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)