Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha a Fo$rint zuhan, azaz kevesebbet ér, az mire lesz hatással? Inflációra esetleg? Tudjuk, hogy most sokkal jobb, mint gyúcsánynál mivel akkoriban 265000 adtak 1000 euróért, most meg 400000 -t ;) Haverom most majd 2x annyit keres, mint 2019ben. De azt mondja akkor a 260 ból több maradt neki. A FO$rintzuhanás margójára csak annyit fűznék, hogy a több csak akkor jobb, ha többet is ér ;) Nem akarok úgy 10 000 000 keresni havonta, hogy 100 000 egy kiló kenyér.
Pattant a FO$rint, mert fordult egy kicsit a dodó is, bár a fo$rintnak sikerült cseppet nagyobbat mennie!! Lefele irányban nem volt ennyire együtt mozgó ez a rakás FO$ https://imgur.com/a/iy61lcS
nono, azért nem hiszem hogy húsz órát tudná tolni, mégha szájer szállítja is az élénkítőtablettákat az aktushoz. Meg aztán a sokkal fiatalabbak a divatosak már arrafele, mató már nem hiszem szóbajön.
Vagy a telefon javított vagy én fogalmaztam rosszul. Én azokra a közgazdászokra,elemzőkre,professzorokra,alapkezelökre akartam utalni,akik a médiában, akarva akaratlanul alátámasztják a kormány h*lye dumáját.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)